caritasalbania

About Caritas Albania

This author has not yet filled in any details.
So far Caritas Albania has created 153 blog entries.

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Produkte promocionale

Tiranë me 25/06/2020 OBJEKT:                                      Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i [...]

Thirrje për ekspert trajnimi

TERMAT E REFERENCËS Njoftim eksperti për realizimin e trajnimeve me temë: “Punësimi i të rinjve, të drejtat dhe detyrimet, legjislacioni!”. Përshkrimi i organizatës Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Caritas-i Shqiptar punon me programe edukimi, që synojnë forcimin e pjesëmarrjes [...]

Pozicion Vakant – Inxhinier

Tiranë me 22/06/2020         Pozicion Vakant – Inxhinier Organizata:                            Caritas Shqiptar Pozicioni:                               Inxhinier Departamenti:                      Social Varet & raporton tek:          Menaxheri i projektit Afati për aplikim:        [...]

Newsletter Nr. 2- Projekti Employ Yourself

Projekti “Employ Yourself”, i cili është pjesë e Programit Erasmus+, financuar nga Bashkimi Evropian, që zbatohet njëkohësisht nga 7 shtete: Shqipëria, Bullgaria, Greqia, Italia, Kosova, Mali i Zi dhe Serbia. Qëllimi i këtij projekti është nxitja e të rinjve drejt punësimit dhe sipërmarrjeve sociale. Newsletter Nr.2 Projekti Employ Yourself

BIZNESET SOCIALE

Nëse do të pyetëshit së ҫfarë një biznes është, jam e sigurtë se shumë prej jush dini sesi të përgjigjeni. Por nëse do të pyetëshit se ҫfarë është një biznes social, ju ndoshta nuk do të dini ta shpjegoni. Kur ju mendoni për biznesin dhe se ҫfarë nënkupton, ju mendoni rreth parave, të ardhurave ekonomike [...]

KURSET PROFESIONALE

Bazuar në Censusin e 2011, në Shqipëri shkalla e papunësisë ishte 21.9%, për të rinjtë (mosha 15-29 vjeҫ). Një pjesë e konsiderueshme e tyre rreth 63% janë të papunë prej një kohe të gjatë, e cila konsiston në shkallë më të lartë se në ҫdo vend tjetër të BE-së dhe kërkon vëmendje të veҫantë. Kërkimet [...]

KËSHILLIMI ONLINE

Sëmundja e koronavirusit ka paralizuar pothuajse të gjitha aktivitetet dhe jetën e njerëzve. Kjo sigurisht ka prekur edhe punën tonë në ofrimin e shërbimeve për të rinj, në këshillimet e karrierës, trajnimet mbi aftësisë e jetës ose aftësitë e buta, ose takime të ndryshme që ne kemi patur me institucione për bashkëpunime. Puna jonë ndikon [...]

Kurset profesionale

 Ne gjithnjë e më shumë kontaktohemi nga punëdhënës në Zrenjanin, duke ofruar bashkëpunim. Është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për realizimin e aktiviteteve të projektit me sallonin “Ceca”. “Ceca” është një sallon flokësh me traditë të gjatë dhe në Zrenjanin është i famshëm për profesionalizmin e tij. Pronarja e sallonit, znj. Svetlana Banjai, dëshiron ta ndajë dijen [...]