caritasalbania

About Caritas Albania

This author has not yet filled in any details.
So far Caritas Albania has created 91 blog entries.

Emergjenca Termet – Dita 2

Siç u njoftua që dje, u zhvillua sot mbledhja me misionarët e Dioqezës Tiranë Durrës në ambientet e Caritas Shqiptar. Qëllimi i mbledhjes është pikërisht situata e rëndë e krijuar nga tërmeti që ka prekur këtë Dioqezë dhe si mundet Kisha Katolike t'i vijë në ndihmë sa më shumë personave të lënduar nga tërmeti [...]

Ndihmë pas tërmetit të Nëntorit

Mëngjesin e 26 Nëntorit, siç e dimë të gjithë tashmë, Shqipëria u zgjua nën lëkundje të forta tërmeti të cilat për fat të keq, për shumë vëllezër e motra tonat, rezultuan fatale. Qytetet ku lëkundjet u ndjenë më shumë janë Durrësi e Tirana por edhe në qytete të tjera janë ndjerë lëkundje të forta. [...]

Apel për mbështetje

Të dashur Miq të Caritas-it Shqiptar, Caritas-i Shqiptar bën thirrje për mbështetje dhe solidaritet për të gjithë ata që janë prekur nga tërmeti që ka goditur Shqipërine mëngjesin e sotëm. Për mbështetje financiare, Jeni te lutur të kontribuoni në numrat e llogarive bankare në Bankën Intesa Sanpaolo si  më poshtë vijon:   Dear friends of [...]

DITA III BOTËRORE E TË VARFËRVE

E Diela  XXXIII e kohës së zakontë 17 nëntor 2019 "Shpresa e të varfërve nuk do të zhgënjehet kurrë" «Shpresa e të varfërve nuk do të zhgënjehet kurrë » (Ps 9,19). Fjalët e Psalmit shfaqin një aktualitet të jashtëzakonshëm. Shprehin një të vërtetë të thellë që feja arrin të shprehë në veçanti në zemrën e [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Rehabilitimi i Qendres së Pritjes, Gjirokastër

Tiranë me 19/11/2019 OBJEKT: Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave Katolike [...]

KONTRAKTIM MBIKQYRËS PUNIMESH

Preventivi Sistemi Ngrohjes Preventiv Punime Ndertimi + Mobilim Preventiv Punime Hidroteknike Preventiv Punime Elektrike Formulari Ofertes   Caritas Shqiptar në bashkëpunim me UNHCR Albania do të realizojë rikonstruksionin e Qendrës së pritjes, Ersekë. Për mbarëvajten si dhe për të siguruar realzimin e punimeve sipas kërkesës, Caritas Shqiptar kërkon të kontraktojë një subjekt për mbikqyrjen e [...]