Lajme Caritas

KËRKESË PËR OFERTË

Lënda: Kërkohet ofertë për pjesmarrje në proçedurën e tenderit “Ftesë për të konkuruar” me objekt “Blerje Kompjutera” për organizatën jo-qeveritare “Caritas Shqiptar”. MËNYRA E PJESMARJES NË TENDER Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën emërtimin “Ofertë për prokurim për  Blerje Kompjutera” pranë zyrave të organizatës sonë deri më datë 20-12-2016 ora 10:00 të mbyllur në zarf në adresen Caritas Shqiptar

Lexo më shumë
KËRKESË PËR OFERTË

Lënda: Kërkohet ofertë për pjesëmarrje në proçedurën e tenderit “Ftesë për të konkurruar” me objekt “Blerje Tabelash” për organizatën jo-qeveritare Caritas Shqiptar. MËNYRA E PJESËMARRJES NË TENDER Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën tuaj dorazi me vulë dhe emërtimin “Ofertë për blerje Tabelash” pranë zyrave të organizatës sonë deri më datë 16-12-2016 ora 12:00 Caritas Shqiptar Adresa: Rruga “Don Bosko”,

Lexo më shumë
Koordinator Lokal

Organizata: Caritas Shqiptar Pozicioni:   Koordinator  Lokal Departamenti: Anti-Trafikimi dhe Migracionit Vendi i punes: Shkodër, pranë Dioqezës Shkodër Konteksti/Përshkrimi i punës: Caritas-i  Shqiptar në bashkëpunim me Dioqezat do të zbatojë  një projekt të ri i cili do të fokusohet në “Ngritjen  dhe forcimin e rrjetit dioqezan për të advokuar për mbrojtjen fëmijëve, të rinjëve dhe grave nga fenomene si trafikimi, dhuna,

Lexo më shumë
Koordinator Lokale

Organizata: Caritas Shqiptar Pozicioni:   Koordinator  Lokale Departamenti: Anti-Trafikimi dhe Migracionit Vendi i punes: Lezhë, pranë zyrave të “Caritas Dioqezan Lezhë” Konteksti/Përshkrimi i punës: Caritas-i  Shqiptar në bashkëpunim me Caritas-et Dioqezane do të zbatojë  një projekt të ri i cili do të fokusohet në “Ngritjen  dhe forcimin e rrjetit dioqezan për të advokuar për mbrojtjen fëmijëve, të rinjëve dhe grave

Lexo më shumë
LAJMËRIM PËR BLERJE TABELASH

Caritas-i Shqiptar, Sektori i Anti trafikut dhe Migracionit, në kuadër të zbatimit të projekteve të tij kërkon të blejë tabela të cilat do të vendosen në Pikat Kufitare gjatë periudhës së zbatimit të këtyre projekteve. OBJEKTI: Blerje tabelash DETYRAT Biznesi do të sigurojë të gjitha materialet e kërkuara dhe në kohë sipas kërkesës së Caritas-it Shqiptar. Biznesi do të sigurojë transportin e produkteve në zyrat e Caritas-it

Lexo më shumë
Kërkohet ofertë për pjesëmarrje në proçedurën e tenderit “Ftesë për të konkurruar” me objekt “Blerje Makine” për organizatën jo-qeveritare Caritas Shqiptar.

Lënda:                  Kërkohet ofertë për pjesëmarrje në proçedurën e tenderit “Ftesë për të konkurruar” me objekt “Blerje Makine” për organizatën jo-qeveritare Caritas Shqiptar.   MËNYRA E PJESËMARRJES NË TENDER Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën tuaj dorazi me vulë dhe emërtimin “Ofertë për prokurim për Blerje Makine”  pranë zyrave të organizatës sonë deri më datë 9-12-2016 ora 10:00

Lexo më shumë
Për kontraktim furnitori për materiale Ushqimore, pastrim, shtroje dhe veshmbathje

Caritas-i Shqiptar në kuadër të zbatimit të projektit të Emergjencave kërkon të blejë produkte ushqimore, pastrimi, shtroje dhe veshmbathje, të cilat do t’u ofrohen përfituesve si donacjon për situaten emergjente. Aktualisht është hartuar lista e produkteve që dëshirojmë të blejmë.   OBJEKTI   Blerje produktesh ushqimore, pastrim, shtroje si dhe veshmbathje.   DETYRAT 1.    Biznesi do të sigurojë të gjitha materialet

Lexo më shumë
Ati i Shenjtë Papa Françesku emëron Presidentin e Caritas-it Shqiptar Imzot George Frendo arqipeshkëv të dioqezës Tiranë-Durrës

Ati i Shenjtë Papa Françesku emëroi Sh.T. Imzot George Frendo arqipeshkëv të dioqezës Tiranë-Durrës. Imzot Frendo deri më sot ka qenë ipeshkëv ndihmës i arqidioqezës së Tiranë-Durrësit, e nga vdekja e imzot Rrok Mirditës, Administrator dioqezan i së njëjtës arqidioqezë dhe njëkohësisht ka qenë President i Caritas Shqiptar që nga viti 2007 e në vazhdim. Imzot Frendo, rregulltar domenikan e teolog, nga Malta, prej shumë vitesh

Lexo më shumë
Asistent Projekti

Organizata:       Caritas Shqiptar Departamenti:       Shëndetësor Tipi i kontratës:       Kontratë Pune Individuale Me Kohëzgjatje Të Caktuar Pozicioni:         Asistent Projekti Vendodhja:                   Elbasan Konteksti/Përmbledhja e punës: Caritas Shqiptar në kuadër të Projektit "Proçesi i trajnimit të integruar dhe qëndrueshmeria e Caritas-eve Dioqezane në Shqipëri" nga Renovabis

Lexo më shumë
Paraqitja e dy vëllimeve të librit – Imzot Vinçenc Prennushi me Shokë Martirë

Paraqitja e dy vëllimeve të librit Imzot Vinçenc Prennushi me Shokë Martirë Të autorit Atë Leonardo Di Pinto O.F.M. Shkarko ftesën e eventit

Lexo më shumë
Top