Njoftime

Njoftime per shtyrje afati – Thirrje për pjesëmarrje në tender

Ju lutem shkarkoni dokumentacionin e plote: Annex D      Annex RFQ      ITB-01-AT-19      Termat e Referencës Tiranë me 20/03/2019   OBJEKT:                                      Thirrje për pjesëmarrje në tender. Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender

Dokumentacioni i plotë mund te shkarkohet ketu: Aneks D    Aneks RFQ   RFP-03-AT-19   Tiranë me 26/02/2019   OBJEKT:                                      Thirrje për pjesëmarrje në tender. Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender.

Tiranë me 25/02/2019 Ju lutem shkarkoni dokumentacionin e plote: RFP-02-AT-19     Annex D     Annex RFQ     Termat e Referencës   OBJEKT:                                      Thirrje për pjesëmarrje në tender. Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender

Ju lutem shkarkoni dokumentacionin e plote: 1.ITB-01-AT-19          2.Termat e Referencës          3.Annex RFQ          4.Annex D Tiranë me 01/02/2019   OBJEKT:                                      Thirrje për pjesëmarrje në tender. Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender

  Tiranë me 21/01/2019   OBJEKT:                                      Thirrje për pjesëmarrje në tender. Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror [...]

LAJMËRIM PËR KONTRAKTIM MBIKQYRËS PUNIMESH

Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 16.11.2018 Email: caritasalbania@caritasalbania.org   Caritas Shqiptar kërkon të kontraktojë një subjekt për mbikqyrjen e punimeve. Punimet që do të mbikqyren janë si më poshtë: Rikonstruksion i pjesshëm i Stacionit të Policisë Kufitare, Kapshticë(GOS) i percaktuar si ambjent akomodimi dhe intervistimi për refugjatët dhe azilkërkuesit.   Mbulimi gjeografik [...]

Kerkese per oferte

Lajmërim për kontraktim kompanie ndërtimi   Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 25.10.2018 Email: caritasalbania@caritasalbania.org   Caritas Shqiptar kërkon të kontraktojë një kompani ndërtimi për të kryer punime si: Rikonstruksion i pjesshëm i Stacionit të Policisë Kufitare, Kapshticë(GOS) i percaktuar si ambjent akomodimi dhe intervistimi për refugjatët dhe azilkërkuesit.   Mbulimi gjeografik Dhomat [...]

Njoftim

NJOFTIM   Lënda:     Shtyrje të afatit në pjesmarrje në tender me objekt “Ofertë për elektroshtepiake” për organizatën jo-qeveritare Caritas Shqiptar.   Referuar kërkesës për ofertë, në faqen e Caritas Shqiptar për pjesëmarrjen në tender me objekt “Ofertë për elektroshtepiake” të publikuar me datë 03/10/2018, Ju njoftojmë se:  Afati për pjesëmarrjen në tender do të [...]

Thirrje per pjesemarrje ne tender

OBJEKTI:                             Ofertë për elektroshtepiake  Tiranë 03/10/2018 Te nderuar Z./Znj.   Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas-i Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i organizatave Katolike që ofrojnë [...]