Thirrje për aplikim për grante – SOCIETIES​

“Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuar dhe standardet evropiane në Evropën Juglindore” Periudha e implementimit: JANAR 2016 – DHJETOR 2019 Donatorë: Bashkimi Evropian Në kuadër të projektit “SOCIETIES – Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave … Continue reading Thirrje për aplikim për grante – SOCIETIES​