Marin Nikolla, ndihmojmë njerzit në nevojë

NJEREZIT PER NJE KOMUNITET PA BARRIERA

Dhuro:

INTESA SANPAOLO BANK

Adresa e Bankës: Laprakë,Tiranë
Nr. i Llogarisë:
30473131801 (Euro)
30473131802 (Lekë)
30473131803 (Dollarë)
IBAN:
Euro: AL44208112040000030473131801
Lekë: AL17208112040000030473131802
Dollarë: AL87208112040000030473131803
SWIFT CODE: USALALTR

Caritas Shqiptar në Facebook

KAMPIONATI I SHAHUT

 • Pozicion pune – Shofer

  Organizata:                     Caritas Shqiptar Pozicioni:                         Shofer Departamenti:             

  Lexo më shumë
 • ANIMATOR SOCIAL

  Organizata:                  Caritas Albania Pozicioni:                    Animator Social Departamenti:             Social

  Lexo më shumë
 • KOORDINATOR/E QENDRE DITORE (DREJTUES DIDAKTIK

    Organizata:                      Caritas Shqiptar Departamenti:                 Shëndetësor Tipi i kontratës:              

  Lexo më shumë
 • PËRPUNUES TË DHËNASH

  Organizata:                                         Caritas Shqiptar Pozicioni:                                           

  Lexo më shumë
 • logo_eu
  Thirrje për aplikim për grante – SOCIETIES​

  “Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuar dhe standardet evropiane në Evropën

  Lexo më shumë
 • KËRKESË PËR OFERTË

  Lënda: Kërkohet ofertë për pjesmarrje në proçedurën e tenderit “Ftesë për të konkuruar” me objekt “Blerje Kompjutera” për organizatën jo-qeveritare “Caritas

  Lexo më shumë
 • caritas_logo
  KËRKESË PËR OFERTË

  Lënda: Kërkohet ofertë për pjesëmarrje në proçedurën e tenderit “Ftesë për të konkurruar” me objekt “Blerje Tabelash” për organizatën jo-qeveritare Caritas

  Lexo më shumë
Top