Publikime

10 Tetori, Dita Botërore e Shëndetit Mendor Fushata “Eja të flasim”

  Shqipëri, 01.10.202 10 Tetori, Dita Botërore e Shëndetit Mendor Fushata “Eja të flasim” 10 Tetori, Dita Botërore e Shëndetit Mendor, është duke u kujtuar nga organizata humanitare Caritas Shqiptar, së bashku me partnerët e projektit rajonal SOCIETIES 2. Fushata "Eja të flasim" është një nga aktivitetet e projektit "SOCIETIES 2", financuar nga Bashkimi Evropian [...]

Udhëzuesi për organizimin e eventeve të aksesueshme!

  Udhëzuesi për organizimin e eventeve të aksesueshme!   A jeni duke organziuar një event? Hapsirë e mjaftueshme, arredim i mrekullueshëm, ndriçim i mjaftueshëm. Dhe çdo gjë është e bukur dhe e aksesueshme? Nëse nuk e keni dëgjuar ende, vjeshta në Caritas Shqiptar do ti dedikohet aksesueshmërisë.   Me kënaqësi ju prezantojmë Udhëzimet për organizimin e eventeve të [...]

Marsida’s Success Story

SUCCESS STORY Marsida is a 25-year-old woman. She has two children, 2 small boys. Marsida is part of the Roma community. She finished 8-years of school and during counseling, she said that she got married very young and because of the mentality and economy she could not continue her education. Her life has had many [...]

Vizitë e përfaqësuesve të Caritas France në Caritas Shqiptar

Gjatë javës së fundit të muajit Prill 2023, Caritasi Shqiptar priti në një vizitë pune 1-javore, dy përfaqësuese të Secours Catholique, Caritas France, Znj. Francesca Bombi, Drejtoreshë e Departamentit për Europën dhe Azinë dhe Znj. Haifa Al Labadi, Përgjegjëse për Programet në Ballkan. Vizita e parë në agjendën e dy përfaqësuesve të Caritas Francë, ishte [...]

Konferencë : Punësimi i të rinjve në Ballkanin Perëndimor

ARRITJET DHE PERSPEKTIVAT   Caritas Shqiptar organizoi më datë 1 Mars 2023 në Tiranë, Konferencën e Hapjes në kuadër të programit Rajonal YourJob, faza e dytë. Të pranishëm në këtë event kaq të rëndësishëm ishin Drejtoresha e Caritas Shqiptar - Znj. Juljana Reso, Minstrja e Shtetit për Mbrojtjen nga Sipërmarrja - Znj. Edona Bilali, Ambasadori [...]

Caritas-i në ndihmë të popullit Turk

Kontribuo edhe ti, dhuro direkt online në pak sekonda në linkun: https://bit.ly/3K93BcE Le të mbështesim sot rimëkëmbjen e mijëra familjeve dhe fëmijëve në Turqi të prekur nga kjo tragjedi. Çdo dhurim, sado i vogël vlen! #credinsfoundation #credinsbank #smileal #caritasalbania #termeti #tragjedi #familje #femije #ndihmo #dhuro #dhuroedheti #csr #foundation

Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara Fushata “15 prej nesh”

Dita ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara kremtohet më 3 dhjetor. Kjo ditë përbën mundësinë e radhës për të nënvizuar rëndësinë e saj në jetën e përditshme. Caritas-i Shqiptar, së bashku me organizatat partnere në kuadër të projektit rajonal SOCIETIES 2 të financuar nga Bashkimi Evropian, po zbaton një fushatë të quajtur “15 prej [...]