Njoftime

Buletin nr. 6 – Employ Yourself

Projekti “Employ Yourself”, i cili është pjesë e Programit Erasmus+, financuar nga Bashkimi Evropian, që zbatohet njëkohësisht nga 7 shtete: Shqipëria, Bullgaria, Greqia, Italia, Kosova, Mali i Zi dhe Serbia, realizon numrin e 6-shtë të buletinit me informacion nga projekti në të gjitha vendet partnere në projekt. Klikoni linkun për ta shkarkuar buletinin në version PDF: Newsletter No6 Employ Yourself

Projekti A.C.C.E.N.T

Njoftim Info Sesion Nga data 1 shkurt 2021, Caritas-i Shqiptar, në partneritet me Caritas Arkidioqezan Tivar, Mal i Zi, në rolin e liderit, si dhe organizatat e tyre partnere, përkatësisht Projektin “Shpresa” Shkodër dhe Shoqatën e Paraplegjikëve Tivar, kanë nisur zbatimin e projektit “A.C.C.E.N.T - Aksesueshmëri, Ndërgjegje qytetare, Punësim për personat me aftësi të kufizuara, [...]

THIRRJE PËR EKSPERT ADVOKIMI

Organizata Caritas Albania (Shqiptar) Adresa: Rruga “Don Bosko” Tiranë, Albania Tel: +355 42230088 Mob: + 355 682024596 E-mail: caritasalbania@caritasalbania.org Programi YourJob (Youth Overcoming Unemployment Regionally through Job Opportunities on the Balkans) Kohëzgjatja e angazhimit MAJ – KORRIK 2021 Ditët e angazhimit 3 ditë trajnim dhe mbështjetje pas trajnimit sipas dakordësisë Përshkrimi i organizatës Caritas-i Shqiptar [...]

TASK FORCA PËR ADVOKIM

  THIRRJE PËR EKSPERT   RRETH PROJEKTIT SOCIETIES 2 Projekti “SOCIETIES 2” po zbatohet nga një aleancë për përfshirje sociale që përbëhet nga 12 OSHC të 5 vendeve të Ballkanit Perëndimor (Serbi, Mal i Zi, Bosnjë-Hercegovinë, Kosovë dhe Shqipëri), që kanë punuar së bashku në projekte të ndryshme, që u përkasin të njëjtave vlera, si [...]

Njoftim për shtyrje afati – “Rindërtim dhe riaftësim i banesave të dëmtuara nga tërmeti, Laç”

Tiranë me 01/03/2021 OBJEKT:                                       Thirrje për pjesëmarrje në tender Shkarkoni dokumentacionin e plotë: Aneks RFQ (49 m2)           Aneks RFQ (70 m2)           Aneks RFQ (80 m2) Projekti Arkitektonik - Vila 49m2      Projekti Arkitektonik - Vila 70 m2      Projekti Arkitektonik - Vila 80 m2 Projekti Konstruktiv [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Rindërtim dhe riaftësim i banesave të dëmtuara nga tërmeti, Laç

Tiranë me 08/02/2021 OBJEKT:                                       Thirrje për pjesëmarrje në tender Shkarkoni dokumentacionin e plotë: Aneks RFQ (49 m2)          Aneks RFQ (70 m2)           Aneks RFQ (80 m2) Projekti Arkitektonik - Vila 49m2           Projekti Arkitektonik - Vila 70 m2           Projekti Arkitektonik - [...]

NJOFTIM PËR SUBJEKT/EKSPERT PËR FOTOGRAFINË

  TERMAT E REFERENCËS NJOFTIM PËR SUBJEKT/EKSPERT PËR FOTOGRAFINE Organizata Caritas Shqiptar (Albania) Adresa: Rruga “Don Bosko” Tiranë,Albania Tel: +355 42230088 Mob: + 355 682024596 E-mail: caritasalbania@caritasalbania.org Departamenti Migracionit dhe Antitrafikimit Kohëzgjatja e angazhimit Shkurt  – Qershor  2021 Vendi i angazhimit Bilisht – Gjirokastër - Shkodër - Durres - Tiranë   Përshkrimi i organizatës Caritas [...]

ToR for external evaluator

Terms of Reference for external evaluation of the project of Caritas Albania: Community based work with marginalized children, youths and families Project duration: 01.01.2018 - 31.12.2020 with extension until 30.04.2021 Project No.: 536-2014-001 Project donor: Caritas Germany with funds of the German Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ)   Project description  The project “Children [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Blerje pajisjesh elektronike

Tiranë me 14/01/2021 OBJEKT:                                      Thirrje për pjesëmarrje në tender. Shkarkoni dokumentacionin e plotë: ITB-01-SO-21, Aneks RFQ, Shtojca 1, Shtojca 2, Specifikimet Teknike. Të nderuar Z./Znj., Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas [...]

Pozicion vakant – Logjistikë

  Organizata:                        Caritas Shqiptar Pozicioni:                             Logjistikë Departamenti:                  Anti-Trafikimit dhe Migracionit Vendodhja:                         Tiranë Varet & raporton [...]