Programi Social

EVENT – TEATRI METROPOL

Më datë 21 Dhjetor 2018, në Teatrin Metropol, Tiranë u zhvillua eventi festiv me rastin e festave të fundvitit. Ky event ka kulmuar ne tre pika kryesore. Pjesëmarrësit panë më nga afër ekspozitën me punime pirografike dhe pikturave të ndryshme të realizuar nga të miturit, në bashkëpunim me stafin e Caritas Albania. Në [...]

TRYEZA E RRUMBULLAKËT

Më datë 14 Dhjetor 2018, në ambjentet e Hotel Mondial, Caritas Shqiptar në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë, dhe pjesëmarrjen e Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve, organizatave partnere organizoi tryezën e rrumbullakët me temë: Riintegrim social-ekonomik të të miturve gjatë dhe pas përfundimit të periudhës së dënimit. Tryeza është konceptuar në mënyrë të [...]

Zotësia për të vepruar – E drejtë themelore e personave me aftësi të kufizuar

Me datë 16 maj 2018, në ambjentet e Arqipeshkvisë Metropolitane Tiranë-Durrës, u zhvillua Forumi Kombëtar me temë “ZOTËSIA PËR TË VEPRUAR - E DREJTË THEMELORE E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR”. Ky aktivitet organizohet në kuadër të projektit INCLUSION, me fonde të Agjencisë Austriake për Zhvillim dhe Caritas Austria si [...]

PROGRAMI “FËMIJËT DHE TË RINJTË NË SHQIPËRI”

PROGRAMI “FËMIJËT DHE TË RINJTË NË SHQIPËRI” Periudha e implementimit 2012-2014 Donatori: Qeveria Gjermane në bashkëpunim me Caritas-in Gjerman Referenca: P.536-002/2011   Programi Rinor implementohet në dy qytete të Shqipërisë: Tiranë dhe Cërrik përkatësisht në zonën e Breglumit-Babrru dhe Malasen-Cërrik. Të dy këto zona janë zona periferike të qyteteve dhe popullsia është heterogjene, pra një [...]

PROGRAMI “PËRMIRËSIMI I PJESËMARRJES QYTETARE I GRUPEVE TË MARXHINALIZUARA”

PROGRAMI “PËRMIRËSIMI I PJESËMARRJES QYTETARE I GRUPEVE TË MARXHINALIZUARA”   Periudha e implementimit: 2013 –2015 Donatori: Secours Catholique- Caritas France Referenca: PIO13 Ky projekt në implementimin e tij është i orientuar në punën me grupet e grave në tre zona të Shqipërisë edhe në atë të personave që vuajnë dënimet në institucionet e ekzekutimit të [...]

Go to Top