Lajme Caritas

Konsulent mbi Hartimin e Dokumentave të Politikave dhe Rekomandimeve në përfshirjen sociale të personave me aftësi të kufizuar dhe çrregullime të shëndetit mendor

PROJEKTI SOCIETIES TERMAT E REFERENCËS Konsulent mbi Hartimin e Dokumentave të Politikave dhe Rekomandimeve në përfshirjen sociale të personave me aftësi të kufizuar dhe çrregullime të shëndetit mendor SOCIETIES - Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuar dhe standardet evropiane në Evropën Juglindore Prezantimi i projektit Objektivi i Përgjithshëm

Lexo më shumë
Njoftim

Thirrje për propozime: Sub-granting SOCIETIES – “Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuar dhe standardet evropiane në Evropën Juglindore” Caritas Shqiptar Ju falënderon të gjithëve për pjesëmarrjen tuaj me aplikimin në kuadër të thirrjes së mësipërme për projekt propozime.   Pas vlerësimit nga ekspertët u shpallën fitues projektet

Lexo më shumë
TERMAT E REFERENCËS (TOR) PËR EKSPERTIN E RAPORTIT STUDIMOR

Titulli i projektit:                  Bashkë të ndryshojmë jetët tona Financues:                             Secourse Catholique – Caritas France Kohëzgjatja e Studimit:       Maj 2017 – Prill 2018   1. Background   Caritas Shqiptar është një institucion i themeluar nga Konferenca Ipeshkvnore Katolike Shqiptare, që ka si fokus kryesor varfërinë, urinë dhe të metat e tjera sociale

Lexo më shumë
Eksperti studimi

Caritas Shqiptar në kuadër të zbatimit të projektit “Programi i trajnimit për të rinjtë për evitimin e sjelljeve të riskut” kërkon të zhvillojë një vezhgim në Shkodër, Lezhë, Tiranë dhe Elbasan mbi vlerësimin paraprak të nivelit të Njohurive, Qendrimeve dhe Sjelljeve të të rinjeve në lidhje me sjelljen e shëndetëshme, qëndrimet dhe përgjegjësitë sociale. Zonat:  Shkodër, Lezhë, Tiranë dhe Elbasan Tipi i kontratës: 

Lexo më shumë
Shtyrje afati e rezultateve të projekt propozimeve – SOCIETIES

Caritas Shqiptar se bashku me partneret njofton te gjitha organizatat e shoqerise civile qe kane aplikuar per grante ne kuader te projektit SOCIETIES - Mbeshtetja e organizatave te shoqerise civile ne fuqizimin e aftesive teknike, perfshirjen e personave me aftesi te kufizuar dhe standardet evropiane ne Evropen Juglindore, se afati per publikimin e rezultateve zhvendoset pas dates 17/04/2017.

Lexo më shumë
Punonjëse Sociale

Organizata:                       Caritas Shqiptar Departamenti:                  Shëndetësor Tipi i kontratës:                Kontratë pune Individuale me kohëzgjatje të caktuar Pozicioni:                          Punonjese Sociale Vendodhja:                       Laç   Konteksti/Përmbledhja e punës: Caritas Shqiptar në kuadër të Projektit

Lexo më shumë
Lajmërim për kontraktim Mbikqyrës punimesh

Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 24.03.2017 Email: caritasalbania@caritasalbania.org   Caritas Shqiptar kërkon të kontraktojë një subjekt për mbikqyrjen e punimeve. Punimet që do të mbikqyren janë si më poshtë: Dhomë lojrash për fëmijë; Dhomë psikologu; Tualete; Dhomë pritje për meshkuj; Dhomë pritje për femra; Dhomë mjeku; Ambjent gatimi.   Mbulimi gjeografik Dhomat e intervistimit të cilat do të rinovohen

Lexo më shumë
Lajmërim për kontraktim kompanie ndërtimi

Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 23.03.2017 Email: caritasalbania@caritasalbania.org   Caritas Shqiptar kërkon të kontraktojë një kompani ndërtimi për të kryer punime si: Rinovimi dhe mobilimi e një ambjenti të përcaktuar si ambjent miqësor për nënat dhe fëmijët. Ambjenti duhet të pajiset me materiale argëtuese dhe edukative për fëmijë në Qendrën e mbyllur për të huajt Karrec, Tiranë Mobilimin e një

Lexo më shumë
EKSPERTË për vlerësimin e projekt propozimeve të marra në kuadër të granteve të projektit SOCIETIES

Në kuadër të projektit SOCIETIES – Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuar dhe standardet evropiane në Evropën Juglindore, Caritas Shqiptar kërkon dy ekspertë në rolin e anëtarëve të Komisionit të Jashtëm Përzgjedhës për kryerjen e vlerësimit të projekt propozimeve të marra nga organizatat e shoqërisë civile që punojnë me aftësinë

Lexo më shumë
Lajmërim për kontraktim eksperti për hartimin e udhëzuesit për azilkërkuesit

Titulli i Projektit: Strehim dhe akses për fuqizim dhe reduktimin e rrezikut tek gratë dhe vajzat Zbatues i Projektit: Caritas Shqiptar Afati i aplikimit: 06.03.2017 Email: caritasalbania@caritasalbania.org Caritas Shqiptar dhe CRS (Catholic Relief Services – Caritas Amerikan) do të zbatojnë një projekt 9-të mujor në lidhje me strehimin dhe aksesin për fuqizimin dhe reduktimin e rrezikut për gratë dhe vajzat refugjate. Financimi i projektit

Lexo më shumë
Top