Caritas_Poster_Bamiresie-A3_v2_ShtypTë ftuar special:

Grupi Burn
Grupi Lynx
Vedat Ademi
Elhaida Dani
Kamela Islamaj

Jeni të lutur të na mbështesni në këtë event duke marrë pjesë
Ju dhe miqtë tuaj!
Çmimi i biletës është 500 lek.
Sheshi Italia, (prane stadiumit Qemal Stafa), Palestra Sportive e Universitetit të Tiranës
Nr. kontakti 068 20 55 842