Emergjenca Termet

Emergjenca Termet – Dita 2 – Laç

Situatë dramatike në Laç raportohet nga ekipi i emergjencës së Caritas Shqiptar që ndodhet atje. Mbi 2000 banorë në qiell të hapur. Mungojnë çadra, batanije, dyshekë. Pallate të tëra totalisht të pabanueshme. Ekipi në Kurbin u takua me Nën Kryetaren e Bashkisë Zj. Iris Menga, e cila raporton se gjëndja është tepër e vështirë [...]

Emergjenca Termet – Dita 2 – Shijak

Në Shijak ndodhet ekipi tjetër i emergjencës. Një zonë e prekur gjithashtu nga tërmeti dhe me dëmtime të shumta. Banorët të cilët kanë pësuar dëmtime në banesa, janë akomoduar pranë Shkollës 9-vjeçare "Muharrem Dollaku", Shijak. Ekipi ka vënë kontakte dhe bashkëpunime me qeverinë lokale si dhe organizata të tjera të pranishme në zonë. [...]

Skip to content