Njoftime

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Rindërtim dhe riaftësim i banesave të dëmtuara nga tërmeti, Tiranë

Tiranë me 24/08/2023 OBJEKT: Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave Katolike [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Blerje produkteve ushqimore dhe higjienike, Tiranë

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Blerje produkteve ushqimore dhe higjienike, Tiranë Tiranë me 21/08/2023 OBJEKT:      Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Organizim aktivitetesh – Shkodër

OBJEKT:      Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave Katolike që ofrojnë ndihmë. [...]

Njoftim për punë – Koordinator/Ekspert Migracioni Tirane

Organizata:                    Caritas Shqiptar Pozicioni:                        Koordinator/ Ekspert Migracioni Departamenti:                Anti-Trafikimit dhe Migracionit Vendodhja:                     Tiranë Varet & raporton tek:   Menaxheri i Projektit Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në  bashkëpunim me UNHCR po zbaton një projekt në mbështje të drejtave të migrantëve, refugjatëve dhe azil-kërkuesve  që identifikohen në Shqipëri. Qëllimi i projektit është mbrojtja dhe ofrimi [...]

Njoftim për punë – Sanitare Bilisht

  Organizata:                     Caritas Shqiptar Pozicioni:                         Sanitare Departamenti:                Anti-Trafikimit dhe Migracionit Vendodhja:                     Bilisht Varet & raporton tek:   Koordinatori/Menaxheri i Programit    Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në  bashkëpunim me UNHCR po zbaton një projekt në mbështje  të drejtave të migrantëve, refugjatëve dhe azil-kërkuesve  që identifikohen në Shqipëri. Qëllimi i projektit është mbrojtja dhe ofrimi me [...]

Shtyrje afati – Thirrje për pjesëmarrje në tender – “Designer”

Tiranë me 26/05/2023 NJOFTIM PËR SHTYRJE AFATI  Thirrje për pjesëmarrje në tender - “Designer” Caritas Shqiptar me seli në rrugën "Don Bosko" nr.4, Tiranë, Shqipëri, njofton shtyrjen e afatit të procesit të tenderimit sipas të dhënave të mëposhtme: Autoritet Prokurues:                     Caritas Shqiptar Objekti i Tenderit:    [...]

Shtyrje Afati – Njoftim për punë – Inxhinier Ndërtimi/Supervizor Tiranë

  Organizata:                           Caritas Shqiptar Pozicioni:                               Inxhinier Ndërtimi/Supervizor Departamenti:                       Social Vendodhja:                            Tiranë Raporton tek:                        Drejtori, Menaxheri i Projektit, Koordinatori Operacional   Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar pas tërmetit me madhësi 6.4 goditi Shqipërinë më 26 nëntor 2019 në bashkëpunim  Partnerët e Caritas Shqiptar dhe Kishën Katolike, u përgjigjën menjëherë te [...]

Njoftim për punë – Inxhinier Ndërtimi/Supervizor Tiranë

Organizata:                           Caritas Shqiptar Pozicioni:                               Inxhinier Ndërtimi/Supervizor Departamenti:                       Social Vendodhja:                            Tiranë Raporton tek:                        Drejtori, Menaxheri i Projektit, Koordinatori Operacional   Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar pas tërmetit me madhësi 6.4 goditi Shqipërinë më 26 nëntor 2019 në bashkëpunim  Partnerët e Caritas Shqiptar dhe Kishën Katolike, u përgjigjën menjëherë te popullata [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – “Designer”

Tiranë me 02/05/2023 OBJEKT:                                        Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave [...]