Lajme Caritas

Apel për mbështetje

Të dashur Miq të Caritas-it Shqiptar, Caritas-i Shqiptar bën thirrje për mbështetje dhe solidaritet për të gjithë ata që janë prekur nga tërmeti që ka goditur Shqipërine mëngjesin e sotëm. Për mbështetje financiare, Jeni te lutur të kontribuoni në numrat e llogarive bankare në Bankën Intesa Sanpaolo si  më poshtë vijon:   Dear friends of [...]

DITA III BOTËRORE E TË VARFËRVE

E Diela  XXXIII e kohës së zakontë 17 nëntor 2019 "Shpresa e të varfërve nuk do të zhgënjehet kurrë" «Shpresa e të varfërve nuk do të zhgënjehet kurrë » (Ps 9,19). Fjalët e Psalmit shfaqin një aktualitet të jashtëzakonshëm. Shprehin një të vërtetë të thellë që feja arrin të shprehë në veçanti në zemrën e [...]

SELIA E SHENJTE MESAZHI I ATIT TE SHENJTE FRANCESKU II DITA BOTËRORE E TË VARFËRVE E DIELË XXXIII (Koha gjate Vitit) 18 nëntor 2018   Ja, ky skamnor e thirri në ndihmë e Zoti e dëgjoi «Ja, ky skamnor e thirri në ndihmë e Zoti e dëgjoi» (Psalmi 34,7). Fjalët e psalmistit bëhen tonat në [...]

KONKURS NDËRKOMBËTAR DIZENJIMI – FUSHATA ANTI-STIGMA

SOCIETIES – www.projectsocieties.org Shkarko Dokumentin Organizata Caritas fton palët e interesuara të marrin pjesë në Konkursin Ndërkombëtar të Dizenjimit të shpallur në kuadër të Fushatës Anti - Stigma dhe nën Sloganin “MUND T’I NDODHË KUJTDO" Fushata është realizuar në kuadër të projektit "SOCIETIES"“Mbështetja e organizatave të shoqërisë civile në fuqizimin e aftësive teknike, përfshirjen e [...]

Presidenti Meta vlerëson Imzot Angelo Massafra me dekoratën e lartë “Nënë Tereza”

Me datë 27.06.2018, Presidenti i Republikës, z. Ilir Meta, gjatë një ceremonie ku ishin të pranishëm Nunci Apostolik, Ambasadori italian në Tiranë, deputetë dhe klerikë të lartë të Kishës Katolike, si dhe afërm të Arqipeshkëvit  Imzot Angelo Massafra, i akordoi Arqipeshkvit të Shkodrës, Dekoratën e Lartë “Nënë Tereza” duke vlerësuar maksimalisht  figurën e tij në [...]

Koordinator Terreni në Kukës

“PËRSHKRIMI I PUNËS”   Organizata:  Caritas Shqiptar Departamenti:  Antitrafikimit Tipi i kontratës:  Kontratë Individuale Pune me Kohëzgjatje të Caktuar (Korrik – Dhjetor 2018) Projekti:  “Fuqizim i strukturave lokale për të mbrojtur fëmijët shqiptarë të  shfrytëzuar në  vendet fqinjë”. Pozicioni:  Koordinator Terreni Vendodhja e ushtrimit të detyrës:  Kukës Raporton tek:  Projekt Menaxheri     Caritas Shqiptar me mbështetjen e Qeverisë Francezë [...]

FORUM

Caritas-i Shqiptar, në kuadër të Projektit “INCLUSION” (Installing, Networking & Capacity Building through Legal counselling and Unified Strategic  Interventions  On Needs), organzion forumin me temë “ZOTËSIA PËR TË VEPRUAR – E DREJTË THEMELORE E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR”, datë 16 Maj 2018, Salla Rrok Mirdita, Arqipeshkvia Tiranë-Durrës, Katedralja e Shën Palit, Tiranë.   Projekti i financuar nga Agjencia Austriake e Bashkëpunimit për Zhvillim [...]

Skip to content