Dhuro

"Së Bashku Për Të Mirën E Përbashkët"

Kujtohu, dikush ka nevoje per ty!

Dhuro

Kujtohu, dikush ka nevoje per ty!

Dhuro

Caritas Shqiptar, organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më të varfër dhe më në nevojë në Shqipëri.Themeluar ne vitin 1993.

PROMO VIDEO

PUBLIKIME

PARTNERET TANE NDERKOMBETARE