Caritas Shqiptar organizon Koncert Bamirësie në mbështetje të njerëzve në nevojë

 

 

Të ftuar special:                                

  • Grupi Burn                        
  • Grupi Lynx                        
  • Vedat Ademi                     
  • Elhaida Dani                      
  • Kamela Islamaj                 

 

 

 

 

 

 

 

Jeni të lutur të na mbështesni në këtë event duke marrë pjesë
Ju dhe miqtë tuaj!
Çmimi i biletës është 500 lek.
Sheshi Italia, (prane stadiumit Qemal Stafa), Palestra Sportive e Universitetit të Tiranës
Nr. kontakti 068 20 55 842