CARITAS-i SHQIPTAR

Nën patronazhin e Ministrisë së Kulturës dhe mbështetjen e TKOB
Nën moton: “Nuk ka rëndësi sa ndihmojmë, por sa dashuri dhurojmë teksa ndihmojmë”

ORGANIZON: “KONCERT BAMIRËSIE”
Ermonela JAHO Soprano
Gëzim MYSHKETA Bariton
Maestro Concertatore al Pianoforte
Richard BARKER

“E GJITHË SHUMA NGA SHITJA E BILETAVE DO TË DHUROHET PËR NDIHMËN E FËMIJËVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR TË QENDRËS FUSHË-KRUJË”

(Biletat do të shiten me të njejtin çmim duke filluar nga vendet me të mira në Plate deri në përfundim)

Vendi: TKOB (Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit) Tiranë
Data: 14 Dhjetor 2014
Ora: 20.00

Vendet ku shiten dhe rezervohen biletat:
1) Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit (Sporteli në të majtë të Hyrjes Qendrore).
Person kontakti: Znj. Morena. Orari 9.00 – 14.00 dhe 18.00 – 19.00
Për rezervime: tel +355 42223022

2) Caritas Shqiptar. Rruga Don Bosko N°4. Në fillim të rrugës Don Bosko, 10 m nga Unaza. Orari: 8.00 – 16.00
Për rezervime: tel: + 355 4 22 3 00 88, cel: 068 20 24 596, e-mail: caritasalbania@caritas.icc-al.org

3)Znj. Oriola Kuci
Rezervime: oriolakuci@gmail.com

City-Light-180x120-Ok