Titulli i Projektit: “Fuqizimi i strukturave shtetërore lokale në mbrojtje të viktimave të trafikimit në Shqipëri”

Zbatues i Projektit: Catholic Relief Services (CRS) dhe Caritas Shqiptar

Financuar nga: Departamenti i Shtetit Amerikan dhe Catholic Relief Services (CRS)

Afati i aplikimit: 28 Korrik 2016

 

Caritas Shqiptar në kuadër të zbatimit të projektit me titull: “Fuqizimi i strukturave shtetërore lokale në mbrojtje të viktimave të trafikimit në Shqipëri”, financuar nga Departmaneti i Shtetit Amerikan dhe CRS duhet të rinovojë ambjente në Drejtorite e Policive ne Kukës, Vlorë dhe Lezhë. Aktualisht është hartuar preventivi si dhe plani i mobilimit i shoqëruar me pamje 3 dimensionale.

 

Në vijim kërkohet:

 

 • Të kontraktohet një kompani për të zbatur këtë plan mobilimi dhe rinovimi në përputhje me skicat aktuale të miratuara nga Caritas-i Shqiptar;

 • Kompania e kontraktuar do të caktojë inxhinierin kryesor të vendndërtimit, në cilësinë e përgjegjësit, i cili e udhëheq ndërtimin apo disa pjesë të ndërtimit;

 • Kompania e kontraktuar duhet të mos të lejojë fillimin e punimeve më përpara se projektet dhe udhëzimet e kërkuara për punimet të jenë të pranishme në vendndërtim;

 • Kompania e kontraktuar do të lajmërojë investuesin për mangësitë e paraqitura gjatë procesit të ndërtimit.

 

Mbulimi gjeografik

 

Dhomat e pritjes të cilat do të rinovohen ndodhen në:

 • Drejtoritë e Policisë së Kukësit, Vlorës dhe Lezhës.

Objekti: DHOMË INTERVISTIMI, DREJTORIA E POLICISË VLORË

NR.

Emërtimi i punimeve

njësia

sasia

Punime Prishje

1

Prishje, Pastrim Suva

m2

0

2

Heqje Porte Hekuri

m2

2

3

Heqje Dyer Druri

copë

0

Shuma

ALL

Punime Ndërtimi

1

Veshje me pllaka pllaka gress Minikuzhina

m2

1.5

2

Suvatim, Meremetim muri i brendshëm

m2

10

3

Lyerje të brendshme me bojë hidroplastike

m2

55

4

Lyerje tavani me bojë hidroplastike

m2

17

5

F.V. Dyer të brendshme

copë

0

Shuma

ALL

Punime Hidraulike

1

Materiale Hidraulike Furnizim (Tuba,Rakord, Aks.)

Lekë

1

2

F.V. Punime Hidraulike (Pagesë për shërbimin e kryer)

Lekë

1

3

Puseta Shkarkimi (Punime Jashte )

copë

2

4

Tub Shkarkimi

ml

20

Shuma

ALL

Punime elektrike

1

Materiale Elektrike (Automat,Kabllo,Kuti,Çelësa, etj)

Lekë

1

2

F.V Punime Elektrike (Pagesë për shërbimin e kryer)

Lekë

1

3

Ndriçues Tavani Dhoma Intervistimit

copë

0

4

Zëvendësim Neonesh për Ndriçueset

copë

16

5

Ndriçues Komodine, Abazhur

copë

0

Shuma

ALL

Mobilim

1

Mobilje Mini-Kuzhine 1.8ml (Melamine)

copë

1

2

Aksesore Kuzhine (Pjata, Gota, Filxhanë, Lugë, Pirunj, Thika)

Lekë

1

3

Tavolinë Ngrënje 80 x 80 cm + 3 Karrige

copë

1

4

Lavapjatë Inoksi 45 cm + Mishelator Kuzhine

copë

1

5

Frigorifer 60 cm, H 88 cm

copë

1

6

Divan 2 Vendësh / Krevat + Dyshek

copë

1

7

Kolltuk tek

copë

1

8

Krevat tek + Dyshek+ Komodinë

copë

1

9

Set-Jastëk,Çarçaf,Jorgan,Batanije,Këllef+Shtresë Dysheku,Peshqir

copë

2

10

Dollap Rrobash 93x56xH183 cm

copë

1

11

Perde 150 x 240 cm

copë

1

12

Tavolinë Mesi 60 x 60 cm

copë

1

13

Tapet 160×230 cm

copë

1

14

Vazo Lulesh

copë

2

15

Dekorime,Piktura 30×30 cm + Kornizë

copë

3

Punime Kondicionimi

1

Kondicioner 12000 BTU Split Inverter + Montim

lekë

1

Shuma

ALL

Punime të paparashikuara

0%

Preventiv + Projektim

1

Supervizion Punimesh

1

Objekti: DHOMË INTERVISTIMI, DREJTORIA E POLICISË LEZHË

NR.

EMËRTIMI I PUNIMEVE

Njësia

Sasia

Punime Prishje

1

Prishje, Pastrim Suva

m2

0

2

Prishje shtrese pllakash +shtresat

m2

0

3

Heqje Dyer Druri

copë

1

Shuma

ALL

Punime Ndërtimi

1

Punime Hidroizolimi Tualeti

m2

0

2

Veshje me pllaka gress Minikuzhina

m2

1.5

3

Suvatim,Meremetim muri i brendshëm

m2

5

6

Lyerje të brendshme me bojë hidroplastike

m2

55

7

Lyerje tavani me bojë hidroplastike

m2

17

8

F.V. Dyer të brendshme

copë

0

Shuma

ALL

Punime Hidraulike

1

Materiale Hidraulike Shkarkim-Furnizim

(Tuba,Rakord, Aks.)

Lekë

1

2

F.V. Punime Hidraulike (Pagesë për shërbimin e kryer)

Lekë

1

Shuma

ALL

Punime elektrike

1

Materiale Elektrike (Automat,Kabllo,Kuti,Çelësa, etj)

Lekë

0

2

F.V Punime Elektrike

(Pagesë për shërbimin e kryer)

Lekë

0

3

Ndriçues Tavani Dhoma Intervistimit

copë

1

3

Ndriçues Mural (Tualeti)

copë

0

3

Ndriçues Komodine, Abazhur

copë

1

Shuma

ALL

Mobilim

1

Mobilje Mini-Kuzhinë 1.8 ml (Melamine)

copë

1

2

Aksesore Kuzhine (Pjata, Gota, Filxhanë, Lugë, Pirunj, Thika)

Lekë

1

3

Tavolinë Ngrënje 80 x 80 cm + 3 Karrige

copë

1

4

Lavapjatë Inoksi 45 cm + Mishelator Kuzhinë

copë

1

5

Frigorifer 60 cm, H 88 cm

copë

1

6

Divan 2 Vendësh / Krevat + Dyshek

copë

1

7

Kolltuk tek

copë

1

8

Set-Jastëk, Çarçaf, Jorgan, Batanije, Këllef+Shtresë Dysheku, Peshqir

copë

1

9

Dollap Rrobash 93x56xH183 cm

copë

1

10

Tavoline Mesi 60 x 60 cm

copë

1

11

Tapet 160×230 cm

copë

1

12

Perde 100 x 220 cm

copë

3

13

Dekorime,Piktura 30×30 cm + Kornizë

copë

3

14

Vazo Lulesh

copë

2

Shuma

ALL

Punime Kondicionimi

1

Kondicioner 9000 BTU Split Inverter + Montim

lekë

1

Shuma

ALL

Punime të paparashikuara

0%

Preventiv + Projektim

1

Supervizion Punimesh

1

Objekti: DHOMË INTERVISTIMI, DREJTORIA E POLICISË KUKËS

NR.

EMËRTIMI I PUNIMEVE

Njësia

Sasia

Punime Prishje

1

Prishje, Pastrim Suva

m2

10

2

Prishje shtrese pllakash +shtresat

m2

6

3

Heqje Dyer Druri+ Derë Duralumin (Tualeti)

copë

0

Shuma

ALL

Punime Ndërtimi

1

Punime Hidroizolimi Tualeti

m2

6

2

Veshje me pllaka pllaka gress + nënshtresat,Tualeti+Minikuzhinë

m2

10

3

Suvatim,Meremetim muri i brendshëm (Tualeti)

m2

10

4

Shufër perde këndore për pllakë dushi 80x80cm

copë

1

5

Perde Dushi 180×200 cm

copë

1

6

Lyerje të brendshme me bojë hidroplastike

m2

150

7

Lyerje tavani me bojë hidroplastike

m2

55

8

F.V. Dyer të brendshme

copë

0

9

F.V.Dyer duralumini me ngjyrë 1/2 xhami

m2

0

Shuma

ALL

Punime Hidraulike

1

Materiale Hidraulike Shkarkim-Furnizim (Tuba,Rakord,Aks.)

Lekë

1

2

F.V. Punime Hidraulike (Pagesë për shërbimin e kryer)

Lekë

1

3

Pilete shkarkimi banjoje ne dysheme

copë

1

4

Lavatriçe

cope

1

Shuma

ALL

Punime elektrike

1

Materiale Elektrike (Automat,Kabllo,Kuti,Çelësa, etj)

Lekë

1

2

F.V Punime Elektrike (Pagesë për shërbimin e kryer)

Lekë

1

3

Ndriçues Tavani Dhoma Intervistimit, Dhoma e Gjumit, Korridori

copë

2

4

Ndriçues Mural (Tualeti)

copë

1

5

Ndriçues Komodine, Abazhur

copë

2

Shuma

ALL

Mobilim

1

Mobilje Mini-Kuzhinë 1.8ml (Melamine)

copë

1

2

Aksesore Kuzhine (Pjata, Gota, Filxhanë, Lugë, Pirunj, Thika)

Lekë

1

3

Tavolinë Ngrënje 80 x 80 cm + 3 Karrige

copë

1

4

Lavapjatë Inoksi 45 cm + Mishelator Kuzhine

copë

1

5

Frigorifer 60 cm, H 88 cm

copë

1

7

Divan 2 Vendësh+Kolltuk tek

copë

1

8

Krevat tek + Dyshek+Komodinë

copë

2

9

Set-Jastëk,Çarçaf,Jorgan,Batanije,Këllef+Shtrese Dysheku, Peshqir

copë

2

10

Dollap Rrobash 108x56xH183 cm

copë

1

11

Perde 140 x 220 cm

copë

4

12

Tavolinë Mesi 60 x 60 cm

copë

1

13

Tapet 160×230 cm

copë

1

14

Vazo Lulesh

copë

2

15

Dekorime,Piktura 30×30 cm + Kornizë

copë

6

Shuma

ALL

Punime Kondicionimi

1

Kondicioner 12000 BTU Split Inverter + Montim

lekë

1

Shuma

ALL

Punime të paparashikuara

0%

Preventiv + Projektim

1

Supervizion Punimesh

1

Të interesuarit janë të lutur të dorëzojnë dosjen e tenderit pranë zyrave të Caritas-it Shqiptar.

 

Dokumentacioni i nevojitur për aplikim:

 

Një dokument të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Regjistrimit që vërteton se (subjekti juaj):

 1. nuk është në proces falimentimi (statusi aktiv)

 2. nuk është dënuar për shkelje penale, në përputhje me Nenin 45/1 të LPP

 3. nuk është dënuar me vendim të gjykatës së formës së prerë, që lidhet me aktivitetin profesional

 

Një dokument të lëshuar nga Administrata Tatimore që vërteton se (subjekti juaj):

 1. ka plotësuar detyrimet fiskale

 2. ka paguar të gjitha detyrimet e sigurimeve shoqërore

 3. Vërtetim nga tatimet që nuk janë debitor

 4. Liçencë për ushtrim aktiviteti

 5. NIPT

 6. Historiku i punës së kompanisë

 7. Kompania duhet të jetë e regjistruar në regjistrat përkatës profesionalë ose tregtarë të shtetit në të cilin është themeluar, duke vërtetuar personalitetin e saj ligjor, për këtë kandidatët duhet të dorëzojnë një kopje të Ekstraktit mbi historikun e subjektit të lëshuar nga Qendra Kombëtare e Regjistrimit të tre muajve të fundit.

 

Afati i dorëzimit

 

Dokumentat e nevojitura duhen të dërgohen me postë ose dorazi, të mbyllura në zarf dhe të vulosura, në adresën e mëposhtme brenda datës 28 Korrik 2016, ora 14:00.

Adresa:    Rruga “Don Bosko”, Nr. 4, Tiranë, Shqipëri

 

Kontakt:  Tel: + 355 4 22 30088

                Fax: + 355 4 22 34327