Ditën e premte, dt. 6 Nëntor, ora 15:00, Caritas-i Shqiptar, do të bëjë inagurimin e ndërtimit të murit mbrojtës në Breg të Lumit, në Paskuqan  dhe të rikonstruksionit të disa shtëpive. Ky inagurim është pjesë e një projekti, që Caritas-i Shqiptar ka ndërrmarrë dhe implementuar për t’i ardhur në ndihmë komunitetit Romë.
Në këtë ceremoni do të jenë të pranishëm Presidenti i Caritas-it Shqiptar, Msgr. George Frendo, Kryetari i Komunës Paskuqan, Z.Fatos Rexha, dhe përfaqësues të tjerë nga institucione të ndryshme vendase dhe të huaja.