Konfereca Ipeshkvnore e Shqiperise ne bahkepunim me Caritas Albania organizuan me date 06.03.2010 Konferencen me teme : Prezantimi i Enciklikes se Papa Bendiktit XVI:

 “CARITAS IN VERITATE”

Ne kete konference referuan:

Sh. Tij Imzot Rrok Mirdita
President i Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë
(lexo me shume…)

Sh. Tij Imzot Ramiro Moliner Inglés
Arqipeshkëv, Nunci Apostolik
(lexo me shume…)

Sh. Tij Imzot George Frendo
President i Caritas-it Shqiptar
(lexo me shume…)
 
Zhvillimi njerëzor në kohën tonë
Atë Ivan Attard
(lexo me shume…)
 
Vëllazërimi, zhvillimi ekonomik dhe shoqëria civile
Ada Kertusha
PhD Student
Universiteti i  Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
(lexo me shume…)
 
Aventura jonë me teknologjinë: Reflektim nën dritën e “Caritas in Veritate” për disa momente të periudhës komuniste dhe tranzicionit.
Dr. Albert P. Nikolla
Drejtor i Caritas-it Shqiptar
(lexo me shume…)