Caritas Shqiptar se bashku me partneret njofton te gjitha organizatat e shoqerise civile qe kane aplikuar per grante ne kuader te projektit SOCIETIES – Mbeshtetja e organizatave te shoqerise civile ne fuqizimin e aftesive teknike, perfshirjen e personave me aftesi te kufizuar dhe standardet evropiane ne Evropen Juglindore, se afati per publikimin e rezultateve zhvendoset pas dates 17/04/2017.

lajmerim SOCIETIES-page-001 (1)