BORDI EKZEKUTIV
Imzot Angelo MASSAFRA
Imzot Angelo MASSAFRA
President i Caritas-it dhe Arqipeshkëv Metropolit Shkodër-Pult
Atë Antonio LEUCI
Atë Antonio LEUCI
Drejtor Kombëtar
Z. Florian KAMSI
Z. Florian KAMSIZv/Drejtor

GRUPI MENAXHUES
David PISHTRA
David PISHTRA
Departamenti ”Procedurat doganore”
Eltion PRENGA
Eltion PRENGA
Departamenti i Financës
Enkelejda QAMA
Enkelejda QAMA
Departamenti Social
Ariela MITRI
Ariela MITRI
Departamenti “Antitrafikimi dhe Migracioni”
 Juliana BICI
Juliana BICI
Departamenti “Ekonomia Sociale dhe Aftësia e Kufizuar”

STAFI EKZEKUTUES
Znj. Joana Luka
Znj. Joana Luka
Znj. Anida Doçi
Znj. Anida Doçi
Znj. Lorela Marku
Znj. Lorela Marku
Znj. Enkeleda Ndoj
Znj. Enkeleda Ndoj
Z. Ditjon Ndreca
Z. Ditjon Ndreca

STAFI LOKAL
Znj. Moneda Ujka
Znj. Moneda UjkaPërgjegjëse
Qendra Ditore “Jetë në Zhvillim” Fushë-Krujë
Motër Camilla Maenza
Motër Camilla MaenzaPërgjegjëse
Qendra ditore “Balonat” Cërrik
Znj. Mirjona Taho
Znj. Mirjona TahoPërgjegjëse
Qendra ditore “Dritarja e Dijes” Breglumi
Znj. Silva Perja
Znj. Silva Perja
Zyra e Pritjes dhe Sekretaria