STAFI I CARITAS –IT SHQIPTAR

PRESIDENT:  Msgr. George Frendo
DREJTOR KOMBËTAR: PhD.  Albert P. Nikolla
ASISTENTE LIGJORE DHE ADMINISTRATIVE: Blerta Gjergji
FINANCIERE:

Violeta Prenga

PËRGJEGJËSE E SEKTORIT SOCIAL: Enkelejda Qama
PËRGJEGJËSE E SEKTORIT SHËNDETËSOR: Elona Memetaj
PËRGJEGJËSE E SEKTORIT ANTI-TRAFIK: Ariela Mitri
PËRGJEGJËS I SEKTORIT TË DOGANAVE: David Pishtra
KOORDINATORE E SEKTORIT SHËNDETËSOR: Joana Luka
KOORDINATOR I SEKTORIT SHËNDETËSOR: Darian Konomi
KOORDINATORE E SEKTORIT SHËNDETËSOR: Aleksandra Meta
KOORDINATORE E SEKTORIT SHËNDETËSOR: Adela Gjoka
As/KOORDINATORE E SEKTORIT SOCIAL DHE PËRKTHYESE: Ledia Ndoci
As/KOORDINATOR I SEKTORIT SOCIAL: Ditjon Ndreca
KOORDINATORE E SEKTORIT ANTI-TRAFIK: Aurora Koceku
KOORDINATORE E SEKTORIT ANTI-TRAFIK: Edis Kruja
ASISTENTE FINANCE: Enkeleda Ndoj
SEKRETARE E KONFERENCËS IPESHKVNORE: Juliana Bici
PËRGJEGJËS I VULLNETARËVE TË CSH: Vladimir Dedendreaj
SEKRETARIA / PRITJA: Silva  Perja