KUJTOHU SE DIKUSH KA NEVOJE PER TY!

{youtube}twb3uwcwZ5k{/youtube}

TË JESH NDRYSHE

Caritas Shqiptar në kuadër të implementimit të projektit “Jetë e Çmueshme – Çmueshëm Jetoj” në qytetet Shkodër, Laç dhe Fush-Krujë organizoi javën e promovimit të vlerave të Personave me Aftësi të Kufizuara. Keto aktivitete synuan edhe sensibilizimin e qeverisjes vendore në krijimin e hapsirave integruese duke mbështetur iniciativat promovuese në favor të tyre.

Aktivitetet e zhvilluara kishin karakter integrues ku mund të përmendim;

“Arsimimin Gjithëpërfshirës për Personat me Aftësi të Veçanta”.
“Diversiteti është vlerë”
“Integrim përmes Sportit” etj.

Keto aktivitete janë një kontribut per arritjen e qëllimit të Caritas-it Shqiptar për t’i ardhur në ndihmë këtyre personave me aftësi ndryshe.