PETICION KUNDËR VARFËRISË!

 

Varfëria Zero – komuniteti i njerëzve të cilët duan të bëjnë një ndryshim – është një fushatë për më shumë drejtësi sociale. Këto janë kohëra të vështira. Shumë po vuajnë. Megjithatë me një përpjekje të përbashkët, dicka mund të bëhet për të ndihmuar ata që janë më vulnerabel dhe të lobojmë për ndryshim.             

 Një Europë ndryshe është e mundur: LE TE VEPROJME TANI! 


Janë ndërmarrë shumë aktivitete nga Caritas Shqiptar per te lancuar ne gjithe Shqiperine kete nisme dhe per te mbledhur sa me shume firma. Nje suport te rendesishem ka dhene rrjeti i qendrave te Caritas-it dhe vullnetareve te shperndare ne te gjitha dioqezat e Shqiperise. Çdo firme e juaja konsiderohet si nje kontribut i dhene ne vitin kundra varferise. Prandaj ne kete kuader behu pjese e kesaj nisme dhe jep kontributin tend.

Për informacione të mëtejshme, kontaktoni zyrën e Caritas Shqiptar në numrin +355 2230088 ose në adresën caritasalbania@caritas.icc-al.org .