Vizita e Proff. Chiozzi ne Caritas Shqiptar

Nga dt 22.02.2010 deri me dt. 25.02.2010 Cariats-in  Shqiptar e vizitoi Proff. Paolo Chiozzi.
Proff. Chiozzi, Antropolog Vizual, jep mesim prane Universitetit te Firences.
Vizita e tij konsistoi me se shumti ne punen me te drejtat e femijeve. Per kete arsye Proff. Chiozzi pati takime me drejtuesit dhe koordinatoret Sektorit Social.
Gjate qendrimit te tij u zhvillua edhe nje seminar nje-ditor me operatoret e Projektit Rinor dhe me vullnetaret e Caritasit Shqiptar per trajtimin e te drejtat e femijeve nga nje kendveshtrim vizual.
Nje tjeter pike e rendesishme e kesaj vizite ishte edhe krijimi i nje bashkepunimit ne te ardhmen.