BORDI EKZEKUTIV
Imzot Arjan DODAJ
Imzot Arjan DODAJ
President i Caritas Shqiptar
Arqipeshkëv Metropolit Tiranë- Durrës
Znj. Juljana RESO
Znj. Juljana RESO
Drejtor Kombëtar

GRUPI MENAXHUES
David PISHTRA
David PISHTRA
Shërbimet Doganore
Enkeleda NDOJ
Enkeleda NDOJ
Departamenti i Financës
Enkelejda QAMA
Enkelejda QAMA
Departamenti Social
Ariela MITRI
Ariela MITRI
Departamenti “Antitrafikimi dhe Migracioni”
Departamenti “Ekonomia Sociale dhe Aftësia e Kufizuar”
Ersian GRIPSHI
Ersian GRIPSHI
“Departamenti i Prokurimeve”

STAFI EKZEKUTUES
Znj. Joana Luka
Znj. Joana Luka
Znj. Lorela Marku
Znj. Lorela Marku
Z. Ditjon Ndreca
Z. Ditjon Ndreca
Znj. Anida DOÇI
Znj. Anida DOÇI

STAFI LOKAL
Motër Camilla Maenza
Motër Camilla MaenzaPërgjegjëse
Qendra ditore “Balonat” Cërrik
Znj. Mirjona Taho
Znj. Mirjona TahoPërgjegjëse
Qendra ditore “Dritarja e Dijes” Breglumi
Znj. Brisilda Kafazi
Znj. Brisilda Kafazi
Asistente Administrative