Certifikate mirenjohje

SHOQATA “ Uniteti Kombëtar i Pensionistëve të Pleqërisë”

 

Mirënjohje të thellë “Caritasit të Shqipërisë” për ndihmesën e dhënë, për mbajtjen e qendrës ditore të moshuarve dhe veprimtarive të tjera të shoqatës.