Stafi Caritas Albania

Stafi Caritas Albania

BORDI EKZEKUTIV

Imzot Angelo MASSAFRA
President i Caritas-it dhe Arqipeshkëv Metropolit Shkodër-Pult

Atë Antonio LEUCI
Drejtor Kombëtar

Z. Florian KAMSI
Zv/Drejtor

Znj. Aurora KOQEKU

GRUPI MENAXHUES

Znj. Enkelejda QAMA
Përgjegjëse e Programit Social

Znj. Ariela MITRI
Përgjegjëse e Programit të Antitrafikimit

Z. David PISHTRA
Përgjegjës i Procedurave Doganore

Znj. Violeta PRENGA
Përgjegjëse e Financës

STAFI EKZEKUTUES

Joana Luka
Kaljana Elezi
Juliana Bici
Ditjon Ndreca
Edis Kruja
Adela Gjoka
Enkeleda Ndoj

STAFI LOKAL

1. Qendra Ditore “Jetë në Zhvillim” Fushë-Krujë
Përgjegjëse
Znj. Albina Frroku

2. Qendra ditore “Balonat” Cërrik
Përgjegjëse
Motër Camilla Maenza

3. Qendra ditore “Dritarja e Dijes” Breglumi
Përgjegjëse
Znj. Mirjona Taho

4. Qendra e Kujdesit Ditor, Shënkoll
Përgjegjëse
Znj. Eralda Alcani

Zyra e Pritjes dhe Sekretaria
Silva Perja

Stafi Caritas Albania

BORDI EKZEKUTIV
Imzot Angelo MASSAFRA
Imzot Angelo MASSAFRA
President i Caritas-it dhe Arqipeshkëv Metropolit Shkodër-Pult
Atë Antonio LEUCI
Atë Antonio LEUCI
Drejtor Kombëtar
Z. Florian KAMSI
Z. Florian KAMSIZv/Drejtor

GRUPI MENAXHUES
Z. David PISHTRA
Z. David PISHTRA
Përgjegjës i Procedurave Doganore
Znj. Violeta PRENGA
Znj. Violeta PRENGA
Përgjegjëse e Financës
Znj. Enkelejda QAMA
Znj. Enkelejda QAMA
Përgjegjëse e Programit Social
Znj. Ariela MITRI
Znj. Ariela MITRI
Përgjegjëse e Programit të Antitrafikimit dhe Migracionit

STAFI EKZEKUTUES
Joana Luka
Joana Luka
Edis Kruja
Edis Kruja
Kaljana Elezi
Kaljana Elezi
Adela Gjoka
Adela Gjoka
Juliana Bici
Juliana Bici
Enkeleda Ndoj
Enkeleda Ndoj
Ditjon Ndreca
Ditjon Ndreca
Znj. Aurora KOQEKU
Znj. Aurora KOQEKU

STAFI LOKAL
Znj. Albina Frroku
Znj. Albina FrrokuPërgjegjëse
Qendra Ditore “Jetë në Zhvillim” Fushë-Krujë
Motër Camilla Maenza
Motër Camilla MaenzaPërgjegjëse
Qendra ditore “Balonat” Cërrik
Znj. Mirjona Taho
Znj. Mirjona TahoPërgjegjëse
Qendra ditore “Dritarja e Dijes” Breglumi
Znj. Eralda Alcani
Znj. Eralda AlcaniPërgjegjëse
Qendra e Kujdesit Ditor, Shënkoll
Silva Perja
Silva Perja
Zyra e Pritjes dhe Sekretaria
2018-05-29T11:11:12+00:00