TRAJNIM PER OPERATORET E KSHP

Sektori shendetesor prane Caritas Shqiptar organizoi me date 4 Mars  trajnimin e pare per vitin 2010 per  punonjesit e qendrave shendetesore te koordinuara nga Caritas Shqiptar si dhe per punonjesit e qendrave shendetesore te lokalizuara ne zonat periferike te Tiranes.
Trajnimi u zhvillua prane salles se konferencave Hotel Doro.

Tema e trajnimit: “Semundjet e trasheguara dhe gjenetike”.

Relator: Giuseppe Tagarelli, Dr.i shkencave antropologjike
Ne trajnim morren pjese 85 punonjes te KSHP.