Kontribuo edhe ti, dhuro direkt online në pak sekonda në linkun: https://bit.ly/3K93BcE
Le të mbështesim sot rimëkëmbjen e mijëra familjeve dhe fëmijëve në Turqi të prekur nga kjo tragjedi.
Çdo dhurim, sado i vogël vlen!