caritasalbania

About Caritas Albania

This author has not yet filled in any details.
So far Caritas Albania has created 338 blog entries.

Njoftim për punë – Koordinator Terreni/Ekspert Migracioni Kukës

Organizata:                     Caritas Shqiptar Pozicioni:                         Koordinator/ Ekspert Migracioni Departamenti:              Anti-Trafikimit dhe Migracionit Vendodhja:                     Kukes Varet & raporton tek:   Menaxheri i Projektit   Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në  bashkëpunim me Caritas Austrine po zbaton një projekt në mbështje të të drejtave të migrantëve, refugjatëve dhe azil-kërkuesve  që identifikohen në Shqipëri. Qëllimi i projektit është mbrojtja [...]

Konferencë : Punësimi i të rinjve në Ballkanin Perëndimor

ARRITJET DHE PERSPEKTIVAT   Caritas Shqiptar organizoi më datë 1 Mars 2023 në Tiranë, Konferencën e Hapjes në kuadër të programit Rajonal YourJob, faza e dytë. Të pranishëm në këtë event kaq të rëndësishëm ishin Drejtoresha e Caritas Shqiptar - Znj. Juljana Reso, Minstrja e Shtetit për Mbrojtjen nga Sipërmarrja - Znj. Edona Bilali, Ambasadori [...]

Shtyrje afati – Vlerësues i jashtëm

Tiranë me 08/03/2023 NJOFTIM PËR SHTYRJE AFATI - VLERËSUES I JASHTËM  Caritas Shqiptar me seli në rrugën "Don Bosko", nr.4, Tiranë, Shqipëri, njofton shtyrjen e afatit të proçesit të tenderimit sipas të dhënave të mëposhtme: Autoritet Kontraktor:                      Caritas Shqiptar Objekti i Tenderit:        [...]

Caritas-i në ndihmë të popullit Turk

Kontribuo edhe ti, dhuro direkt online në pak sekonda në linkun: https://bit.ly/3K93BcE Le të mbështesim sot rimëkëmbjen e mijëra familjeve dhe fëmijëve në Turqi të prekur nga kjo tragjedi. Çdo dhurim, sado i vogël vlen! #credinsfoundation #credinsbank #smileal #caritasalbania #termeti #tragjedi #familje #femije #ndihmo #dhuro #dhuroedheti #csr #foundation

Shtyrje Afati – Njoftim për punë – Përkthyes i gjuhës Arabe Gjirokastër

Njoftim për punë   Organizata:                     Caritas Shqiptar Pozicioni:                         Përkthyes i gjuhës Arabe Departamenti:                Anti-Trafikimi dhe Migracioni Vendodhja:                     Gjirokastër Varet & raporton tek:   Menaxheri i Projektit   Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në  bashkëpunim me UNHCR po zbaton një projekt në mbështje të të drejtave të migrantëve, refugjatëve dhe azil-kërkuesve që identifikohen në Shqipëri. [...]

Njoftim për punë – Përkthyes i gjuhës Arabe Gjirokastër

Njoftim për punë   Organizata:                     Caritas Shqiptar Pozicioni:                         Përkthyes i gjuhës Arabe Departamenti:                Anti-Trafikimi dhe Migracioni Vendodhja:                     Gjirokastër Varet & raporton tek:   Menaxheri i Projektit   Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në  bashkëpunim me UNHCR po zbaton një projekt në mbështje të të drejtave të migrantëve, refugjatëve dhe azil-kërkuesve që identifikohen në Shqipëri. [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Organizim Konference

Tiranë me 23/01/2023 OBJEKT:                                        Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave [...]

Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara Fushata “15 prej nesh”

Dita ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara kremtohet më 3 dhjetor. Kjo ditë përbën mundësinë e radhës për të nënvizuar rëndësinë e saj në jetën e përditshme. Caritas-i Shqiptar, së bashku me organizatat partnere në kuadër të projektit rajonal SOCIETIES 2 të financuar nga Bashkimi Evropian, po zbaton një fushatë të quajtur “15 prej [...]