Slider Kryesor

Inaugurimi i instalimit të sistemit fotovoltaik në godinën e Caritas-it Shqiptar

Caritas-i Shqiptar, zhvilloi më datë 17 Shtator 2012, ora 15:30 pranë ambienteve të godinës Rr. Don Bosko, Nr. 4 Tiranë, ceremoninë e inaugurimit të instalimit të sistemit fotovoltaik, mundësuar në partneritet me Qeverinë Lokale të Austrisë së Poshtme, Kompaninë EVN dhe Caritas St. Pölten, Austri.Mons. George FRENDO, President i Caritas Shqiptar, gjatë fjalës së hapjes [...]

Sektori Shëndetësor

Sektori Shëndetësor ka qënë dhe vazhdon te mbetet një ndër sektorët më të rëndësishëm gjatë këtyre 17 viteve të ekzistencës së Caritas Shqiptar. Vështirësitë ekonomike të tranzicionit kanë reflektuar paralelisht, duke shkaktuar gjurmë të thella në shëndetin e komunitetit. Caritas Shqiptar në bashkëpunim me shërbimin e drejtpërdrejtë te Misioneve Katolike, ka arritur të vërë në [...]

Programi i të miturve “minori”

Fëmijëve, si e ardhmja e shoqërisë, duheti t’i kushtohet një vëmendje e veçantë për edukimin, gjithashtu duke punuar e ndihmuar dhe familjet e tyre në mënyrë që të mos i lënë të marrin një edukim spontan. Edukimi i këtij brezi do të përbëjë në të ardhmen themelin e një shoqërie të qytetëruar.    Ky projekt është [...]

Skip to content