Caritas Albania dhe UNHCR në Shqipëri do të hapin së bashku një ekspozite fotografike “Ëndrrat që mbartim”.
Fotografitë, e bëra nga Renuar Locaj dhe e kuruar nga kuratori Oltsen Gripshi, portretizojnë qëndresën dhe aspiratat e njerëzve të detyruar për t’u larguar nga shtetet e tyre për shkak të konfliktit, dhunes dhe persekutimit.
Ekspozita do të jetë e hapur në Muzeun Historik Kombëtar në datën 9 dhe 10 Nëntor 2021.