Ekipi tjetër i emergjencës së Caritas Shqiptar sjell situatën sot në Mamurras. Nga fotot e bëra atje duket qartë se gjëndja është shumë serioze dhe godinat janë dëmtuar shumë.
Nga intervistat me banorët, ata shprehin panik dhe frike, për tu kthyer në banesat e tyre sepse janë të pabanueshme dhe se mund të rrezikojnë jetët e tyre.