Një nga ekipet e emergjencës së Caritas Shqiptar, vizitoi sot zonën e Pezës, Vaqarrit dhe Ndroqit si zona me dëmtime serioze nga tërmeti. Ekipi po vlerëson situatën duke bashkëpunuar me njësitë vendore atje për një bashkërendim sa më efikase të ndërhyjres.