Urdhëri i Psikologut, Qarku Lezhë ka organizuar psikologët e Lezhës për të ofruar mbështetje psikologjike kryesisht për fëmijët në kampin e Thumanës dhe Kurbinit. Ndër psikolgët e pranishëm kishte dhe staf të Caritas Shqiptar që punojnë në projektet tona në Lezhë