Ekipi tjetër i emergjencës së Caritas Shqiptar, ndodhet në Vorë. Siç shihet dhe nga fotot, situata është shumë serioze dhe atje. Shumë banorë kanë lënë shtëpitë e tyre pasi përbëjnë rrezik për jetët e tyre.