Caritas Shqiptar në bashkëpunim me Yunus Social Business Balkans, në kuadër të programit #YourJob, organizon Raundin 2 të përgatitjes dhe përzgjedhjes së sipërmarrësve të rinj.

Jeni të rinj dhe

të reja nga mosha 18-30 vjeç?
🔊Jeni banor i njërës prej Bashkive: Shkodër, Lezhë, Kurbin apo Kamëz?
🔊Keni mundësi të kufizuara ekonomike?
🔊POR keni dëshirë për t’u bërë sipërmarrës dhe të drejtoni biznesin tuaj?

Idetë fituese mbështeten nga programi #YourJob deri në shumën 600 000 lekë.

⭕️ Ju ftojmë pranë zyrave të programit #YourJob Shkodër, Lezhë dhe Kamëz të aplikoni me idetë tuaja

NXITONI, aplikimet përfundojnë me datë #20Tetor2020