YOUR JOB – Shkodër

#mundësi #punësimi

🔊 Pozicioni: Këshillues Karriere në Shkodër!

Caritas Dioqezan Shkodër- Pult ka shpallur vendin vakant të #KëshilluesKarriere.

  • Në këtë pozicion do të jeni pranë komunitetit të të #rinjve përmes #këshillimit#udhëheqjes dhe #asistimit në këshillimin e karrierës dhe orientimin drejt tregut të punës si dhe iniciativave sipërmarrëse.
  • Por jo vetëm kaq, do të keni mundësi të punoni me të rinjtë #sipërmarrës lokal në rrugëtimin e tyre plot energji dhe sfida!

 ToRs Guidance Counsellor- YOUR JOB