Presidenti i Caritas Shqiptar Mons. Arjan Dodaj dhe Drejtoresha Znj. Juljana Reso priten ne takim zv. Presidentin e Habitat for Humanity Z. Rick Hathaway. Caritas Shqiptar dhe Habitat kane bashkpunuar per te ndihmuar familjet e prekura nga Termeti i 26 Nentorit 2019.
Z. Hathaway gjate takimit theksoi se ne nuk u japim njerezve shtepi por u japim shprese. Mons Arjan Dodaj vleresoi rendesine e bashkepunimit me Habitat dhe theksoi vazhdimesine e ketij bashkpunimi ne terma afatgjate.
Z. Hathaway do te vizitoj edhe disa perfitues te programit te Rindertimit pas termetit per te pare investimin dhe realitetet ku eshte zhilluar projekti.