Udhëzuesi për organizimin e eventeve të aksesueshme!  

A jeni duke organziuar një event? Hapsirë e mjaftueshme, arredim i mrekullueshëm, ndriçim i mjaftueshëm. Dhe çdo gjë është e bukur dhe e aksesueshme? Nëse nuk e keni dëgjuar ende, vjeshta në Caritas Shqiptar do ti dedikohet aksesueshmërisë.  

Me kënaqësi ju prezantojmë Udhëzimet për organizimin e eventeve të aksesueshme, me qëllim që të sjellim përmbajtjen e gjithçkaje që krijoni apo organizoni për personat me aftësi të kufizuara.  

Tek Udhëzimet, ju do të gjeni:  

  • Si duket një ftesë për event dhe regjistrim i aksesueshëm?  
  • Si duket aksesueshmëria fizike në event?  
  • Si duket komunikimi pa barriera në event?  
  • Si të garantojmë siguri për të gjithë!  
  • Përdorni listën e kontrollit për të zbuluar nëse eventi juaj është i aksesueshëm për personat me aftësi të kufizuara.  

Ju lutemi, shkarkoni Udhëzuesin e eventeve të aksesueshme në linkun më poshtë: 

Udhëzuesi i eventeve të aksesueshme