Po shpallim një konkurs për nisjen e financimeve të bizneseve private ose të ndërrmarrjeve sociale për të rinj të moshës 18 deri në 30 vjeҫ nga Banja Luka, Caplijna dhe Mostar. Aplikimet do të zhvillohen vetëm personalisht nga të rinjtë pranë qendrave të këshillimit në Banja Luka dhe Mostar. Afati i aplikimeve është 10 Shkurt 2020. Për më shumë informacione ndiqni linkun: http://www.caritas.ba/index.php?stranica=najave&clanak=998