07 Gusht 2019

NJOFTIM

Caritas Shqiptar kërkon të shesë pronën si mëposhtë:

  1. Apartament në rruga “Don Bosko” nr.4, Tiranë

Ju lutem shkarkoni dokumentin e plote duke klikuar ketu

Apartamenti është në kushte shumë të mira dhe nuk ka pasur asnjëherë dëmtime të rënda. Riparime të herëpashershme janë bëre në ambientin e brëndshëm të apartamentit. Ky objekt ka një hapësirë prej 80.86 m2 e cila është e ndarë në: 1 koridor, 2 dhoma gjumi, 1 sallon, 1 banjo, 1 kuzhinë, 1 ballkon.

Palët të cilat janë të interesuara për të shikuar nga afër apartamentin, janë të lutur të na vizitojnë në zyrat tona, nga e hëna në të premte, nga ora 08:00 deri në 16:00, ose mund të dërgojnë email në adresën caritasalbania@caritasalbania.org ose ne nr e tel +355 68 202 4596 për të caktuar një takim.

Kushdo që është i interesuar të dërgojë ofertën e tij, duhet ta dorëzojë atë dorazi në zarf të mbyllur dhe jo transparent, me mbishkrimin “Ofertë për Apartamentin” në adresën e mëposhtë:

 

Caritas Shqiptar Albania

Rruga: “Don Bosko” nr.4

Tiranë, Albania.

Oferta duhet shprehur në monedhën Leke (ALL).

Oferta më e mirë do të shpallet fituese. Caritas Shqiptar do të kontaktojë fituesin me email.

Afati për dorëzimin e ofertave është deri me 15 Gusht 2019, ora 16:00.

 

JU LUTEM MBANI PARASYSH QË CARITAS SHQIPTAR GËZON TË DREJTËN TË REFUZOJË NJË OSE DISA OFERTA pa dhënë ndonjë arsye ofruesit.

TË DHËNA TË APARTAMENTIT DHE FOTO

 

  1. Dokumentacioni:

           

  •                      Çertifikatë Pronësie;
  •                      Kontratë me UKT;
  •                      Kontratë me OSHEE;

 

  1. Planimetria:

Pronari:                                                             – Caritas Shqiptar;

Adresa:                                                               – Bashkia:         Tiranë;

– Qyteti:          Tiranë;

Sip. ndërtimore:                                               – 80.86m2;

Çmimi bazë për të filluar oferta:                   – ALL 5,660,000.00;