Të dashur Miq të Caritas-it Shqiptar,

Caritas-i Shqiptar bën thirrje për mbështetje dhe solidaritet për të gjithë ata që janë prekur nga tërmeti që ka goditur Shqipërine mëngjesin e sotëm.

Për mbështetje financiare, Jeni te lutur të kontribuoni në numrat e llogarive bankare në Bankën Intesa Sanpaolo si  më poshtë vijon:

 

Dear friends of Caritas Albania,

Caritas Albania appeals for support and solidarity for all the persons affected from the earthquake of this morning in Albania.

For the financial support, please give your contribution in the bank accounts of Intesa Sanpaolo Bank as following:

 

Carissimi amici, consorelle e confratelli della Caritas Albania,

La Caritas Nazionale dell’Albania ha attivato un conto corrente in Euro, Lek e Dollari per la raccolta fondi destinati alle persone colpite dal terremoto nell’Albania Centrale per la quale vi chiediamo sostegno e solidarieta’.

Per il supporto finanziario, si prega di contribuire ai seguenti numeri di conto bancario nella Banca Intesa Sanpaolo:

 

Lek

Name: CARITAS SHQIPTAR

Bank account: 30473131831 LEK

IBAN: AL10208112040000030473131831

Swift code: USALALTR

 

EURO 

Name:  CARITAS SHQIPTAR

Bank account: 30473131829 EURO

IBAN: AL64208112040000030473131829

Swift code: USALALTR

 

USD

Name: CARITAS SHQIPTAR

Bank account: 30473131830 USD

IBAN: AL37208112040000030473131830

Swift code: USALALTR