Emergjenca Termet

Emergjenca Termet – Dita 2

Siç u njoftua që dje, u zhvillua sot mbledhja me misionarët e Dioqezës Tiranë Durrës në ambientet e Caritas Shqiptar. Qëllimi i mbledhjes është pikërisht situata e rëndë e krijuar nga tërmeti që ka prekur këtë Dioqezë dhe si mundet Kisha Katolike t'i vijë në ndihmë sa më shumë personave të lënduar nga tërmeti [...]

Ndihmë pas tërmetit të Nëntorit

Mëngjesin e 26 Nëntorit, siç e dimë të gjithë tashmë, Shqipëria u zgjua nën lëkundje të forta tërmeti të cilat për fat të keq, për shumë vëllezër e motra tonat, rezultuan fatale. Qytetet ku lëkundjet u ndjenë më shumë janë Durrësi e Tirana por edhe në qytete të tjera janë ndjerë lëkundje të forta. [...]