Në Shijak ndodhet ekipi tjetër i emergjencës. Një zonë e prekur gjithashtu nga tërmeti dhe me dëmtime të shumta. Banorët të cilët kanë pësuar dëmtime në banesa, janë akomoduar pranë Shkollës 9-vjeçare “Muharrem Dollaku”, Shijak. Ekipi ka vënë kontakte dhe bashkëpunime me qeverinë lokale si dhe organizata të tjera të pranishme në zonë.