Global Albanians Foundation po kërkon mbështetjen tuaj për të ndihmuar njerëzit që jetojnë në rajonet më të varfra malore të Shqipërisë së Veriut që janë prekur shumë nga kriza e COVID-19. Ne jemi partnerizuar me këto katër organizata të mrekullueshme shqiptare si koalicion për të ndihmuar njerëzit në nevojë që jetojnë në zonat rurale dhe për të vënë bazën për një të ardhme më të mirë dhe më të ndritshme për të gjithë.

Vizion OJF/Vision Foundation
Shoqata “Sira” Kukes
Caritas Shqiptar / Caritas Albania
Shoqata “Qendra Sociale në Ndihmë të Njerëzve në Nevojë” Fushë-Arrëz – QSNNN

Për kontributin Tuaj, klikoni në:

https://www.facebook.com/donate/1143849202630292/10221505538964867/