Thirrje per pjesemarrje ne tender

Thirrje per pjesemarrje ne tender

OBJEKTI:                             Ofertë për elektroshtepiake

 Tiranë 03/10/2018

Te nderuar Z./Znj.

 

Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri.

Që nga viti 1994, Caritas-i Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i organizatave Katolike që ofrojnë ndihmë.

Caritas-i Shqiptar punon me programe edukimi, që synojnë forcimin e pjesëmarrjes qytetare, nxitjen e barazisë sociale, ofrimin e shërbimeve mbështetëse në komunitetet më të cënueshme, nxitjen e vullnetarizmit, aftësimin e fëmijëve dhe të rinjve nëpërmjet edukimit, mbështet drejtësinë dhe nismat e paqes që kanë si qëllim ndërtimin e urave mes komuniteteve të ndara. Caritas-i Shqiptar në kuadër të objektivave afatmesëm dhe afatgjatë ofron shërbime dhe asistencë pa dallime fetare, etnike apo raciale.

Caritas-i Shqiptar funksionon në bazë të programeve: Programi Social, Programi Shëndetësor, Programi Anti-Trafikimit dhe Migracionit, Programi i Mbledhjes së Fondeve, Programi i Emergjencave dhe Programi i Shërbimeve Doganore. Duke përdorur rrjetin unik të famullive dhe komuniteteve fetare, te kishes katolike ne shqiperi.

Në mbarë Shqipërinë funksionojnë 6 Caritas-e Dioqezane, pjesë e rrjetit të Caritas-it Kombëtar: Caritas Tiranë-Durrës, Caritas Shkodër-Pult, Caritas Sapa, Caritas Lezha, Caritas Rrëshen dhe Caritas Jugu, si dhe 95 misione referimi në të gjithë Shqipërinë.

 

Misioni

Ne besojmë në vlerën e dinjitetin e jetës njerëzore. Ne ndihmojmë duke u bazuar në vlerat shpirtërore dhe humanitare. Besojmë që çdo njeri ka të drejtë të jetë i përfshirë në vendime që kanë ndikim në jetën e tyre. Ne besojmë se respekti për të drejtat e njeriut do të garantojë një zhvillim të qëndrueshëm.

 

Parimet dhe Vlerat

 • Respektimi i të drejtave të njeriut
 • Respektimi I dinjitetit njerëzor
 • Respektimi kulturës dhe diversitetit
 • Të njëjtë dhe të barabarte
 • Solidaritet
 • Përfshirja e vullnetarëve

 

 

CARITAS SHQIPTAR KËRKON:

Paraqitjen e ofertes per produket e meposhtme:

Nr. Produktet Skeda e specifikimeve
1 Frigorife tipi 1
 • Klasa e energjise: A+ ,  Kapaciteti total:203 l, Kapacitei I ftohesit : 152 l, Kapaciteti I ngriresit 51 l, Sistemi I ftohjes :No frost, Sistemi I  ngrirjes :No frost, Kontrolli : Mekanik, Nr I kompresoreve : 1, Permasat 146 x 54 x 65 cm.
2 Frigorifer tipi 2
 • Klasa e energjise: A+ ,  Kapaciteti total:339 l, Kapacitei I ftohesit : 228 l, Kapaciteti I ngriresit 111 l, Sistemi I ftohjes :Statik Shkrirje Automatike, Sistemi I  ngrirjes :No frost, Kontrolli : Mekanik, Nr I kompresoreve : 1, Permasat 189 x 60 x 66.
3 Frigorifer tipi 3
 • Klasa e energjise: A+ ,  Kapaciteti total:535 l, Kapacitei I ftohesit : 361 l, Kapaciteti I ngriresit 174 l, Sistemi I ftohjes :No frost, Sistemi I  ngrirjes :No frost, Kontrolli : Elektronik, Nr I kompresoreve : 1, Permasat 179 x 91 x 75 cm.
4 Lavatrice tipi 1
 • Kapaciteti Lares: 6kg, Klasa e energjise A+, Shpejtesia max e centrifuges, 1000 rpm, Klasa e performances se larjes :A,  Menyra e kontrollit: Elektro-Mekanike,  Instalimi: Qendrim I lir, Paralarje , Materiali I kazanit:Carboran , Niveli I zhurmes Teknologjia e motorit: Universal,Niveli I zhurmes 62 db, Permasat 85 x 60 x 45 cm.
5 Lavatrice tipi 2
 • Kapaciteti Lares: 7kg, Klasa e energjise A+++, Shpejtesia max e centrifuges, 1200 rpm, Klasa e performances se larjes :A,  Menyra e kontrollit: Elektro-Mekanike,  Instalimi: Qendrim I lir, Paralarje , Materiali I kazanit:Carboran,  Niveli I zhurmes: 52 db, Teknologjia e motorit: Inverter,  Permasat 85 x 60 x 55 cm.
6 Lavatrice tipi 3
 • Kapaciteti Lares: 8kg, Klasa e energjise A+++, Shpejtesia max e centrifuges, 1400 rpm, Klasa e performances se larjes :A,  Menyra e kontrollit: Elektro-Mekanike,  Instalimi: Qendrim I lir, Paralarje , Materiali I kazanit:Diamant,  Niveli I Zhurmes  49 db, Teknologjia e motorit: Inverter, Permasat 85 x 60 x 55 cm.
7 Sobe gatimi me gaz
 • Kategori: Elektrike+ Gaz, Paneli I kontrollit: Me butona, Numri I vatrave: 3gaz+1 elek, Materiali: Emalim, Nr I Xhamave: 2, Aksesore :1 Tave+1 Skare,Programe gatimi 5, Sirtar: po, Klasa e energjise A,  Volumi I Furres 56 l, Permasa 85x50x60 cm.
8 Sobe me korent tipi 1
 • Kategori: Elektrike, Paneli I kontrollit: Me butona, Numri I vatrave: 4, Materiali: Emalim, Nr I Xhamave: 2, Aksesore :1 Tave+1 Skare,Programe gatimi 4, Sirtar: po, Klasa e energjise A,  Volumi I Furres 56 l, Permasa 85x50x60 cm.
9 Sobe me korent tipi 2
 • Kategori: Elektrike, Paneli I kontrollit: Me butona, Numri I vatrave: 4, Materiali: Inox , Nr I Xhamave: 2, Aksesore :1 Tave+1 Skare,Programe gatimi 5, Sirtar: po, Klasa e energjise A,  Volumi I Furres 54 l, Permasa 85x50x60 cm.
10 Furre me korent inkaso tipi 1
 • Kategoria:Furre inkaso, Paneli I kontrollit: mekanik me celesa, Volumi I furres 57 l, Vetpastrim: Katalitik, Numri I programeve 6, Ngarkesa elektrike 2750W, Nr I xhamave 2, Materiali : inox +xham, Klasa e energjise A, Permasat: 60x60x55 cm
11 Furre me korent Inkaso tipi 2
 • Kategoria:Furre inkaso, Paneli I kontrollit: mekanik me celesa, Volumi I furres 70 l, Vetpastrim: Katalitik, Numri I programeve 7, Ngarkesa elektrike 3500W, Nr I xhamave 3, Materiali : Emalim I zi +xham, Klasa e energjise A, Permasat: 60x60x55 cm
12 Lavastovilje
 • Kategoria: Lavastovilje , Tipi: qendrim I lire, Paneli I kontrollit: Elektronik, Tregues te kohes per procesin e larjes: po, Materiali: Inox, Klasa e energjise: A+, Performanca e larjes/tharjes: A/A, Numri I vendeve per enet: 13 sete, Konsumi I ujit: 3080 litr ne vit, Permasat: 60 x 85 x 63
13 Hekur rrobash
 • Kategoria: hekur me avull, Fuqia: 2200W, Materiali I pllakes: Inox, Depozita e ujit:280ml, Sistemi I avullit:90g/min, Presioni I avullit: automatik.
14 Bolier uji
 • Kategoria : me depozite, Materiali I rezervuarit: Smalt Celiku, Fuqia maksimale 2Kw,Koha e ngrohjes ne temp 45 grad: 2ore e 06min, Presioni min/max: 0.2/8 bar, tensioni I punes: 230 V / 50Hz, Kontrolli: Mekanik, Temperatura max: 75 grade Celsius, Sistem stakimi, permasat: 45 cm x 75 cm x 48 cm.
15 Sobe me dru
 • Fuqia: 5 KW,Dimensionet (GjxGjxL):965 x 612 x 780 mm, Dimensionet e furrës (GjxGjxL): 550 x 540 x 195 mm, Diametri i vazhdimit të aspiratorit të tymit: 120 mm, Vëllimi i ngrohjes: 83 m³, Sipërfaqja e ngrohjes: 32 m², Pesha: 98/113 kg

 

16 Furre gatimi e vogel
 • Funksionimi: Ngrohje dhe pjekje, Komandimi: Mekanik, Vendosja: Qendrim i lire
17 Ngrohes ambjeniti
 • Numri i elementeve: 13, Fuqia: 2500 W, Me rrota
18 Pjanur gatimi gaz
 • Lloji i Suprines: Elektike/Gaz, Kontrolli: Mekanik me Celsa, Materiali: Inox, Nr I zonave: 4 zona(1 elektrike+3gaz), Ngarkesa totale elektrike: 1.5 kw, Permasat: 60 cm
19 Pjanur gatimi elektike
 • Lloji i Suprines: Elektrike, Kontrolli: Mekanik me Celsa, Materiali: Xham/Qeramik, Nr I zonave: 4 zona, Fikje automatike: PO, Ngarkesa totale elektrike: 6 kW, Permasat: 60 cm.
20 Fshese elektrike me uje
 • Me depozite uji ,Filtrimit të dyfishtë të ujit ,Sistem Fryerje dhe thithje, Kapaciteti : 6 litër,Aksesoret: furçë kat, furçë tapicerie, Fuqia: 2200W,Tensioni: 230V,Frekuenca: 50Hz.
21 Tostier
 • Funksioni: Ngrohje, Thekje. Fuqia: 820 W, Kapaciteti: 2 Vende
22 Mikser
 • Funksioni: Perzierje, Fuqia: 450 W.
23 Mikrovale
 • Kategoria: Mikrovale, Fuqia: 800 W, Kapaciteti: 23 l, Kontrolli :elektro-mekanik.
24 Ekspres Kafeje
 • Funksioni: Kafe Ekspres, Fuqi: 1300 W, Kontrolli: Manual, Presioni pompes: 15 Bar, Kapaciteti: 1.4 L.
25 Mulli kafeje
 • Funksioni: Grires, Fuqi: 100 W, Kapaciteti: 200 gr

 

26 Tharese rrobash
 • Kategoria: Tharese rrobash, Kapaciteti 7 kg, Klasa e energjise: B, Teknologjia e motorrit:Universal, Teknolgjia e tharjes: rrezistence, Tipi I tharjes: Me kondensim, Menyra e kontrollit: elektro-mekanike, Qendrim I lire, Numri I programeve 14, Program rifreskimi, Materiali I Kazanit: Carboran, Permasat: 85 x 60 x 60 cm

 

 

MËNYRA E PJESËMARRJES NË TENDER

Jeni të ftuar të dorëzoni ofertën tuaj dorazi me vulë dhe emërtimin “Ofertë për elektroshtepiake” si dhe gjithë dokumentacionin plotësues deri me datë 09/10/2018 ora 16:00 në adresën e mëposhteme:

 

Caritas Shqiptar  

Adresa: Rruga “Don Bosko”, Nr. 4 Tiranë; Tel: + 355 4 22 30088; Fax: + 355 4 22 34327. Tiranë

 

Çdo ofertë e marrë pas datës së mbylljes së tenderit nuk do të pranohet.  Caritas Shqiptar mundet, në diskrecionin e saj, të zgjasë afatin kohor për dorëzimin e Ofertave, duke njoftuar të gjitha kompanitë.

 

Dokumentacioni i nevojitur për aplikim

 • Oferta Financiare /Çmimi duke përfshirë TVSH si dhe të gjithë shpenzimet e tjera që lidhen me këtë shërbim.
 •  Ekstrakt i QKR
 • Kopje e NIPT-it
 • Çertifikatat per secilin produkt.
 • Gjithë dokumentacioni i mësipërm duhet të jetë i vulosur nga subjekti.

 

Kriteret e vlërsimit

 

Komisioni i vlerësimit do të analizojë së pari dokumentacionin përkatës, dhe për të gjithë ofruesit që do të kalojnë vlerësimin dokumentacioneve plotësuese do të shikohen ofertat financiare.

Oferta fituese do të zgjidhet mbi kriterin e çmimit më të ulët, referuar cilesise se produkteve.

 

Ofertat të cilat nuk janë të plotësuara me dokumentacionin përkatës do të skualifikohen për mungesë dokumentacioni.

 

 

2018-10-10T17:38:02+00:00