Njoftime

Pozicion vakant-Program Manager/Zyra Qendrore

Organizata:                                        Caritas Shqiptar Pozicioni:  Menaxher Programi+PR/Zëvëndësim Leje Lindje Departamenti:                                   Ekonomia Sociale dhe Aftësia e Kufizuar Vendodhja:                                        Tiranë Varet & raporton tek:                        Pergjegjesi i Departamentit Kohezgjatja e kontrates:                   6 mujore   KONTEKSTI I PROJEKTEVE NE NGARKIM:  Projektet per te cilat hapet thirrja per Menaxher+PR, do te jene si me poshte te renditura: Menaxher – Projekti CONEX Balkans: [...]

Kurator i Ekspozitës me Fotografi

  Organizata:                    Caritas Shqiptar Pozicioni:                         Kurator i Ekspozitës me fotografi Departamenti:              Anti-Trafikimit dhe Migracionit   Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar me mbështetjen e UNHCR, Caritas Austria dhe Caritas Italia po implementon një projekt në mbështetje të refugjatëve, azil-kërkuesve dhe migrantëve që identifikohen në pikat kufitare [...]

Pozicion vakant – Asistent Financiar

Organizata:                                        Caritas Shqiptar Pozicioni:                                           Asistent Financiar, Part Time Departamenti:                                  Ekonomia Sociale dhe Aftësia e Kufizuar Vendodhja:                                        Tiranë Varet & raporton [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Blerje produkteve ushqimore dhe higjenike, Elbasan

Tiranë me 15/09/2021 OBJEKT:                                       Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i organizatave [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Transport Tiranë – Arameras – Tiranë

Tiranë me 15/09/2021 OBJEKT:                                        Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave [...]

Njoftim për shtyrje afati – Vlerësimi tekniko ekonomik – Studio inxhinierie

Tiranë me 03/09/2021 NJOFTIM PËR SHTYRJE AFATI Caritas Shqiptar me seli në rrugën "Don Bosko", nr.4, Tiranë, Shqipëri, njofton shtyrjen e afatit të proçesit të tenderimit sipas të dhënave të mëposhtme: Autoritet Prokurues:               Caritas Shqiptar Objekti i Tenderit:                  “Vlerësimi tekniko ekonomik - Studio Inxhinierie” Nr. i Referencës:                     ITB-S-AT-21 Lloji i Procedurës:                  Ftesë [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Vlerësimi tekniko ekonomik – Studio inxhinierie

Tiranë me 27/08/2021 OBJEKT:                                       Thirrje për pjesëmarrje në tender. Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i organizatave [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Studio Arkitekturore

Tiranë me 09/07/2021 OBJEKT:                                       Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave [...]

Thirrje për pjesëmarrje në tender – Konsulent Financiar

Tiranë me 07/07/2021 OBJEKT:                                       Thirrje për pjesëmarrje në tender Të nderuar Z./Znj. Caritas-i Shqiptar është një Organizatë humanitare e Kishës Katolike që punon për përmirësimin e kushteve të jetesës së njerëzve më në nevojë në Shqipëri. Që nga viti 1994, Caritas Shqiptar është anëtar i Caritas Internationalis dhe Caritas Europa, rrjeti botëror i Organizatave [...]